Gennep en omgeving, bedankt!

We bevinden ons momenteel allemaal in een bijzondere tijd met het Coronavirus. Net als bijna overal is het ook in de Nederlandse apotheken anders dan anders.

We bevinden ons momenteel allemaal in een bijzondere tijd met het Coronavirus. Net als bijna overal is het ook in de Nederlandse apotheken anders dan anders.

Zoals een aantal van u wellicht niet ontgaan is, hebben we de apotheek een beetje moeten verbouwen om aan de RIVM richtlijnen te kunnen voldoen. Helaas kunnen we hierdoor momenteel niet zoveel mensen tegelijk helpen als normaal, maar gelukkig kunnen we nog steeds iedereen van zorg en medicatie voorzien! We realiseren ons dat u soms wat langer moet wachten dan u van ons gewend bent, maar we waarderen uw geduld! Gelukkig is het aantal besmettingen drastisch  aan het afnemen, dus hopelijk kunnen we langzaam weer terug naar de normale situatie.

We hebben de afgelopen maanden veel hartverwarmende reacties gekregen en uit de meest onverwachte hoeken kwam hulp van inwoners van Gennep en omgeving om u van de nodige medicijnen te kunnen blijven voorzien. Een rijschoolhouder uit Gennep kwam vrijwel direct zijn diensten en zijn auto aanbieden om ons te helpen bij het bezorgen van medicatie (we bezorgen inmiddels drie tot vijfmaal meer dan voor Corona) als we het met onze eigen apotheekauto niet meer zouden redden. Een van onze klanten ontwierp een ingenieus systeem om de medicijnen netjes aan de andere kant van de scheidingswand bij de klanten te krijgen en hij komt nog steeds regelmatig bij ons langs voor onderhoud en verbetering van het transportsysteem, een andere klant is in overleg met de gemeente Gennep om een bankje bij de apotheek te laten plaatsen zodat er buiten zitplaatsen zijn, een van de plaatselijke supermarkten hielp ons aan handzeep toen we zonder handdesinfectie zaten en we kregen heel veel lieve kaartjes, mailtjes en telefoontjes  van mensen uit Gennep en omgeving.

Gennep en omgeving, heel veel dank voor uw hulp en geduld!!! Het is hartverwarmend!

Maud Koch

openbaar apotheker

Naar het overzicht

© 2021  |  RvB Media - Topic Magazines  |  Privacyverklaring