Liefde is mensenwerk!

Jacqueline Janssen van Toekomst Relatiebemiddeling, de specialist voor persoonlijke relatiebemiddeling in Zuid-Gelderland en Limburg voor singles van 35-80 jaar.

Jacqueline Janssen van Toekomst Relatiebemiddeling, de specialist voor persoonlijke relatiebemiddeling in Zuid-Gelderland en Limburg voor singles van 35-80 jaar.

‘Toekomst Relatiebemiddeling’ gaat voor jou op zoek naar een duurzame relatie. De missie luidt: mensen bij elkaar brengen zonder internet en nieuwe kansen creëren voor een fijne, liefdevolle relatie. Jacqueline Janssen uit Ottersum is een van de Matchmakers van ‘Toekomst Relatiebemiddeling’. Topic sprak met haar.

Ons land telt meer singles dan ooit tevoren. Vaak is het geen bewuste keuze maar loopt het leven anders dan verwacht. Je wilt wel graag een relatie maar hoe vind je een fijne partner?  Heb je slechte ervaring met internet daten of wil je niet met je foto op het internet staan? Ik zoek voor jou op persoonlijke wijze een geschikte partner.

Jacqueline: Toekomst Relatie heeft een goede reputatie opgebouwd en staat bekend om de persoonlijke begeleiding gedurende de bemiddelingsperiode. Wij hebben een grote database van singles die op een betrouwbare manier, zonder internet, een nieuwe partner willen ontmoeten.
We komen bij je thuis voor een intakegesprek en nemen de tijd voor je verhaal en je wensen en we gaan vervolgens op zoek naar een nieuwe liefde voor jou. Omdat wij onze klanten goed kennen zijn de matches vaak snel succesvol.

Wil je meer informatie?
Jacqueline : Veel mensen vinden het een grote stap om ons bellen. Het helpt misschien om te weten dat onze klanten later vaak zeggen: had ik het maar eerder gedaan! Ken je of ben je iemand die ook een fijne relatie zou willen?

Bel Jacqueline voor meer informatie 0485- 217 643  mail: jacqueline@toekomstrelatie.nl

Naar het overzicht

© 2020  |  RvB Media - Topic Magazines  |  Privacyverklaring