De Heijense Molen wordt weer een gezellig restaurant

LET OP HET JUISTE TELEFOONNUMMER IS 06-19141857

LET OP HET JUISTE TELEFOONNUMMER IS 06-19141857

Philip Tak (36) is onlangs een nieuw à-la-carte restaurant begonnen in het voormalig wokrestaurant aan de Rijksweg in Heijen. Philip, bekend met de horecawereld, was eerder werkzaam voor verschillende zaken in het westen van het land.

Zijn grote droom ooit een restaurant voor zichzelf te beginnen, komt uit met zijn eigen restaurant De Heijense Molen. “Horeca zit echt in mijn bloed, als jonge jongen rolde ik in de branche en ben er nooit meer vandaan gegaan”, zegt hij. “Ik heb de hotelschool in Amsterdam gedaan, heb de opleidingen sommelier, gastheerschap en wijn en spijs gevolgd, maar de meeste ervaring heb ik natuurlijk opgedaan in de praktijk.” Tak wil van de Heijense Molen een gezellig restaurant gaan maken waar hij veelal gaat werken met seizoensgebonden regioproducten. “Mensen moeten zich hier thuis voelen. Als ik kijk hoe snel men in het westen een restaurantbezoek doet, weet ik dat het hier een echte beleving is. Mensen nemen de tijd om heerlijk te gaan uiteten, dat spreekt me aan. Men kan bij mij terecht voor lunch en diner, maar zeker ook voor een gezellige borrel in de avonduren. En ik sta klaar voor de vele passanten hier aan de Rijksweg, maar uiteraard ook voor de naaste inwoners. Ik maak graag kennis met u!’’

Restaurant de Heijense Molen,
Diekendaal 23A
Tel: 06-19141857

Naar het overzicht

Remi van Bergen

Over de schrijver

Remi van Bergen

Oprichter RvB Media en uitgever van 5 regionale edities Topic Magazine. Het gezicht van de regio en uw communicatie adviseur voor zichtbaarheid. Allrounder en in het bezit van jarenlange ervaring in de schrijvers- en communicatiewereld, altijd nieuwsgierig naar actualiteiten en bedrijvig in vrijwilligerswerk voor meerdere verenigingen.

Lees meer

© 2021  |  RvB Media - Topic Magazines  |  Privacyverklaring