Caecilia meets Mozart

Al 83 jaar oud is Caecilia, maar nog altijd springlevend en vol energie!   

Al 83 jaar oud is Caecilia, maar nog altijd springlevend en vol energie!   

Graag willen we u daarvan laten meegenieten, onder het motto ‘Caecilia meets Mozart.’ Het wordt een bijzonder optreden en wel op zondag 24 september om 14 uur in de kapel van het klooster Sint Agatha.

Onder leiding van dirigent Peter Broekmans en met begeleiding van pianist Alex van de Zand is de hoofdmoot van het concert de ‘Missa Brevis', van Mozart, KV 259. De sopraan Heleen Meijer zingt hierin mee, evenals in Mozarts Laudate Dominum. Een heuse spreekstalmeester, Joep Stapel, zal u veel wetenswaardigs over deze muziek vertellen. Behalve Mozart zingen we ook enkele hedendaagse nummers, want dat is Caecilia: we brengen een breed scala aan muziekstijlen.

We hopen u te zien op 24 september.

Voor meer informatie zie onze website 

Kaarten voor dit concert á €12,50 kunt u per mail reserveren op zangverenigingcaecilia@hotmail.com

En, als dit alles u aanspreekt, kom eens meezingen. Om het u gemakkelijk te maken: begin november van dit jaar start er een gastzangers-project waarin wordt toegewerkt naar een top 2000 concert in Middelaar, op 29 en 30 december.

U kunt binnenlopen tijdens een repetitie in ‘t Swaantje in Ottersum op woensdag van 20 – 22 uur,   of contact leggen via de website.

 

Naar het overzicht

Remi van Bergen

Over de schrijver

Remi van Bergen

Oprichter RvB Media en uitgever van 6 regionale edities Topic Magazine. Het gezicht van de regio en uw communicatie adviseur voor zichtbaarheid. Allrounder en in het bezit van jarenlange ervaring in de schrijvers- en communicatiewereld, altijd nieuwsgierig naar actualiteiten en bedrijvig in vrijwilligerswerk voor meerdere verenigingen.

Lees meer

© 2023  |  RvB Media - Topic Magazines  |  Privacyverklaring