Adverteren in topic

Online marketing heeft vaak de voorkeur bij de ondernemer, maar we vergeten als snel de kracht van een magazine of tijdschrift. Nog steeds massaal gelezen. De 3 voordelen op een rijtje:

Direct aanvragen

1. Effectief en kwalitatief in bereik

Tijdschriften presteren nog steeds erg hoog in effectiviteit. Vaak beter dan gedacht, zo verklaard recent onderzoek dat de huidige media evalueert. Wist u bijvoorbeeld dat een tijdschrift veel beter inspeelt op de emotie en het positieve brein stimuleert? Magazines scoren op deze onderdelen ver boven de effecten van social media en online video. Met het adverteren in een magazine, bent u verzekerd van een kwalitatief bereik. De oplages van de Topic bereiken een brede doelgroep en vele huishoudens in de regio waar u, uw klanten bedient.

2. Een zichtbaar Luxe product

Vanwege zijn glossy uitstraling krijgt deze vaak nog extra aandacht op de leestafel in de horeca, in wachtruimten, in de lectuurbak, in de vakantiekoffer etc. U bent dan ook langer zichtbaar! Het magazine verdwijnt t.o.v. de weekbladen niet snel in de oud-papier bak. Uw advertentie heeft dan ook een hogere advertentiewaarde! Het Topic magazine lezen, blijft een beleving.

5. Aandacht door de media-mix

Advertenties in print, springen meer in het oog, dan de reclamebanners in online media, die al snel als storend worden beschouwd door de bezoeker.In de glossy uitstraling van de topic, springen zij meer in het oog. In combinatie met een interview, artikel over uw bedrijf bekrachtigd u, uw attentiewaarde nog meer. De veelzijdige communicatie en media mix van Topic is krachtig! Want uw artikel en advertentiewaarde is mede online zichtbaar en te vinden via onze website. Print en online media vullen elkaar aan. Deel uw artikel op uw eigen social mediakanalen. Zo bent u cross-over aanwezig. Door dit goed te plannen, in te spelen op het gedrag van uw klanten of leden en uw interactie goed vorm te geven, bereikt u, uw doelgroep op de beste manier!

Ik wil adverteren in Topic!

Topic Maasduinen
Topic Berg & Dal
Topic Cuijk
Topic Boxmeer
Topic Wijchen
Topic Heumen en Mook-Middelaar
Anders:
vier plus drie =

* Deze velden zijn verplicht.
© 2024  |  RvB Media - Topic Magazines  |  Privacyverklaring