TOPIC MAGAZINE, VERBEELDT, BESCHRIJFT, BEDENKT EN VERBIND!

Uw luxe regiomagazine, gedrukt én online!

Topic Magazine wordt sinds 2004 door Craanen Communicatie uitgegeven in de regio Malden en Mook- en Middelaar. Sinds 2011 heeft RvB Media de eerste editie van het glossy magazine 'Topic Maasduinen' uitgegeven in de gemeente Gennep en Bergen. Vanaf maart 2012 is daar 'Topic Groesbeek' in de gemeente Groesbeek aan toegevoegd! In juli 2012 verscheen ook het eerste nummer in gemeente Cuijk: 'Topic Cuijk'. Vanaf het voorjaar 2016 is de editie Groesbeek veranderd in de editie Berg en Dal en wordt in de gehele gemeente Berg en Dal uitgegeven. In de herfst van 2017 werd 'Topic Boxmeer' eraan toegevoegd!! In de zomer van 2017 is ook editie Wijchen erbij gekomen, uitgegeven door Twist Media uit Wijchen. Hierdoor hebben de magazines een groot bereik en zijn er interessante doorplaatsmogelijkheden. Topic Magazine verschijnt 4x per jaar; elke seizoen, in de lente, de zomer, de herfst en in de winter. Een blad om te bewaren en steeds opnieuw te lezen. Gratis huis-aan-huis bezorgd in 80.250 brievenbussen en ook online te lezen!

Remi van Bergen

Remi van Bergen

Oprichter van RvB Media en uitgever van 4 regionale edities van Topic magazine. Remi verdiept zicht graag in bedrijven en bijzondere mensen. Graag zoekt hij naar het verhaal achter het verhaal. Door zijn jarenlange ervaring weet hij precies wat er speelt en hoe hij een verhaal een andere en bijzonder dimensie kan geven. Het gezicht van de regio en uw communicatie adviseur voor uw zichtbaarheid. Een echte allrounder, altijd nieuwsgierig naar actualiteiten en bedrijvig in vrijwilligerswerk voor meerdere verenigingen. Schrijft zowel leuke commerciele verhalen als human interest verhalen!

Jan de Valk

Jan de Valk

Jan de Valk uit Groesbeek schrijft al zijn hele leven. Zijn interesse is heel breed. Van zowel mens als natuur, van vereniging tot stichting, Jan wil er alles over weten. De rust, passie en betrokkenheid die Jan uitstraalt tijdens interviews geeft vertrouwen en dat vertrouwen klopt altijd. Een verhaal van Jan is nooit saai, hij weet de lezer altijd weer te boeien.

Wanda Laarakkers

Wanda Laarakkers

Wanda Laarakkers uit Sambeek is een jongedame die graag schrijft, informeert, luistert en altijd op zoek is naar leuke verhalen. Wanda schreef in het begin naast haar vaste baan als verzorgende af en toe wat columns. Dat werden er steeds meer en meer, voor diverse opdrachtgevers. Uiteindelijk besloot zij van haar hobby haar beroep te maken en richtte ze haar eigen bedrijf op: ‘Wanda Schrijft’.

“Er is zoveel te beleven elke dag weer. Hier over schrijven in mijn alledaagse herkenbare columns, in teksten over mooie mensen en leuke activiteiten en blogs voor bedrijven, is mijn passie. Het leven is wat je vandaag viert. Vier het met mij mee!"

Jos Groniger

Jos Groniger

Schrijven, mezelf en anderen informeren! Dat zijn de bezigheden en interesses waarvan ik in het begin van deze eeuw mijn beroep heb mogen maken. Als correspondent werd ik verantwoordelijk voor de PR en communicatie bij lokale verenigingen zoals voetbalvereniging Achates en carnavalsclub De Maskotters.

Vanaf 1998 ben ik als freelance sportverslaggever actief voor diverse kranten. Na een reorganisatie ging ik als ZZP'er aan de slag en startte ik Tekstbureau Ootersom. Inmiddels schrijf ik voor VIA Bergen/Gennep/Mook en Middelaar en DeLimburger.nl. Ook werk ik freelance voor de sportredactie van De Limburger en de magazines Topic Boxmeer/ Cuijk/Maasduinen en Inzaken Land van Cuijk. Voor deze opdrachtgevers schrijf ik reportages (zakelijk, sport, politiek en human interest).

Henk Eikholt

Henk Eikholt

Henk Eikholt ziet wat de meeste andere mensen niet zien: Hij kent bij ieder plantje of beestje wel een boerenweetje en die deelt hij als natuurgids graag met anderen tijdens wandelingen, de verhalen die hij schrijft of tijdens zijn wekelijkse radioprogramma op radio Berg en Dal ‘Kiekdor’. Veel van die weetjes kent hij als sinds hij als zesjarige met zijn grootvader voorop de Solex het landschap in trok, maar sindsdien blijft hij nieuwe verhalen en weetjes over natuur en landschap verzamelen: “Ik schrijf alles op in schriften en als ik het eenmaal opgeschreven heb vergeet ik het nooit meer”. Hij kent de mensen en het landschap rondom Groesbeek op z’n duimpje. Als bestuurslid van de Agrarische Natuurvereniging de Ploegdriever is hij ook altijd een bruggenbouwer geweest: “ik blijf altijd in gesprek” om zo natuur en landschap te verbeteren. Het landschap van de gemeente Berg en Dal is prachtig, maar heeft een enorme potentie om nog mooier en natuurlijke te worden. Als adviseur groen van ProPersona in Nijmegen weet hij hoe je de strakke gazons en bermen natuurvriendelijker en bloemrijker kunt maken: “het is wel even wennen voor de mensen, want ze vinden het eerst rommelig, maar als je het vertelt, zien ze het”.

Henk blijft graag die verhalen en weetjes vertellen zodat mensen leren kijken en zo zien wat hij ziet in natuur en landschap, in Topic magazine doet Henk dat in de rubriek Topic Natuur

Huub Arents

Huub Arents

Na zijn pensionering doet Huub Arents alleen maar leuke dingen als het op muziek aankomt. Zo heeft hij zijn eigen website groesbeekdorpvolmuziek.nl en arrangeert hij nog steeds voor veel artiesten. Daarnaast heeft hij nog tijd over om voor Topic elke editie weer een leuk verhaal te schrijven over de vele artiesten die Groesbeek rijk is. Deze pagina in Topic heeft dan de toepasselijke naam Groesbeek dorp vol muziek.

Contact met topic

Stel je vraag, stuur ons je tip, informeer naar onze tarieven, maatwerk mogelijkheden of meer.
Kortom, schroom niet en stuur ons je beicht!

 

Topic Maasduinen
Topic Berg & Dal
Topic Boxmeer
Topic Cuijk
Anders:
twee plus een =

* Deze velden zijn verplicht.
© 2020  |  RvB Media - Topic Magazines  |  Privacyverklaring