TOPIC MAGAZINE, VERBEELDT, BESCHRIJFT, BEDENKT EN VERBINDT!

Uw luxe regiomagazine, gedrukt én online!

Topic Magazine wordt sinds 2004 uitgegeven in de gemeente Heumen en Mook- en Middelaar door Arie Craanen van CCMC uit Malden. Sinds 2011 verschijnt dit glossy magazine ook in de gemeente Gennep en Bergen onder de naam 'Topic Maasduinen'. Vanaf maart 2012 is daar 'Topic Groesbeek' in de gemeente Groesbeek aan toegevoegd! In juli 2012 verscheen ook het eerste nummer in gemeente Cuijk: 'Topic Cuijk'. Vanaf het voorjaar 2016 is de editie Groesbeek veranderd in de editie Berg en Dal en wordt in de gehele gemeente Berg en Dal uitgegeven. In de zomer van 2017 is ook editie Wijchen erbij gekomen, uitgegeven door Twist Media uit Wijchen. In de herfst van 2017 werd 'Topic Boxmeer' eraan toegevoegd!! Vanaf 1 januari 2021 is editie Wijchen overgenomen door RvB Media. Vanaf 1 januari 2022 heeft RvB Media ook de editie Heumen- Mook en Middelaar onder zijn hoede.

De zes magazines die RvB Media uitgeeft hebben een groot bereik en er zijn interessante doorplaatsmogelijkheden. Topic Magazine verschijnt 4x per jaar; elke seizoen, in de lente, de zomer, de herfst en in de winter. Een blad om te bewaren en steeds opnieuw te lezen. Gratis huis-aan-huis bezorgd in 80.250 brievenbussen en ook online te lezen en te delen!

Remi van Bergen

Remi van Bergen

Oprichter van RvB Media en uitgever van 6 regionale edities van Topic magazine. Remi verdiept zicht graag in bedrijven en bijzondere mensen. Graag zoekt hij naar het verhaal achter het verhaal. Door zijn jarenlange ervaring weet hij precies wat er speelt en hoe hij een verhaal een andere en bijzonder dimensie kan geven. Het gezicht van de regio en uw communicatie adviseur voor uw zichtbaarheid. Een echte allrounder, altijd nieuwsgierig naar actualiteiten en bedrijvig in vrijwilligerswerk voor meerdere verenigingen. Schrijft zowel leuke commerciële verhalen als human interest verhalen!

Wanda Havens

Wanda Havens

Wanda Havens uit Sambeek is een jongedame die graag schrijft, informeert, luistert en altijd op zoek is naar leuke verhalen. Wanda schreef in het begin naast haar vaste baan als verzorgende af en toe wat columns. Dat werden er steeds meer en meer, voor diverse opdrachtgevers. Uiteindelijk besloot zij van haar hobby haar beroep te maken en richtte ze haar eigen bedrijf op: ‘Wanda Schrijft’.

“Er is zoveel te beleven elke dag weer. Hier over schrijven in mijn alledaagse herkenbare columns, in teksten over mooie mensen en leuke activiteiten en blogs voor bedrijven, is mijn passie. Het leven is wat je vandaag viert. Vier het met mij mee!"

Nicole Janssen

Nicole Janssen

Tekstschrijfster Nicole Janssen heeft een breed interessegebied. Ze is historica, schrijfster en curatrice. (vrouwelijke curator)

Maar schrijven is echt haar passie. De interesse in het verleden en in mensen van nu en hun dagelijkse leven, kan ze goed toepassen in haar werk als tekstschrijver voor Topic Wijchen. Naast haar werk als tekstschrijver, heeft Nicole ook een boek geschreven en uitgebracht en werkt ze momenteel aan een nieuwe. Zo blijft ze lekker bezig!!

Jan de Valk

Jan de Valk

Jan de Valk uit Groesbeek schrijft al zijn hele leven. Zijn interesse is heel breed. Van zowel mens als natuur, van vereniging tot stichting, Jan wil er alles over weten. De rust, passie en betrokkenheid die Jan uitstraalt tijdens interviews geeft vertrouwen en dat vertrouwen klopt altijd. Een verhaal van Jan is nooit saai, hij weet de lezer altijd weer te boeien.

Arie Craanen

Arie Craanen

Arie Craanen, afkomstig uit Malden is de grondlegger van Topic magazine. Craanen heeft jarenlange ervaring in het schrijven van human interest verhalen en business-to-business content. Hij bezit een goede kennis van diverse branches, markten en diverse managementdisciplines. Arie gelooft in doelgerichte communicatie en niet in communicatie als doel op zichzelf.

Juul ten Haaf

Juul ten Haaf

Juul ten Haaf uit Beers studeert journalistiek aan de Fontys in Tilburg. Ze is nieuwsgierig en heeft een passie voor schrijven en interviewen. Het liefst houdt ze zich bezig met maatschappelijke thema’s en human interest verhalen. Ze vindt het erg mooi dat ze door de journalistiek de kans krijgt om mensen met een bijzonder verhaal te leren kennen en probeert die verhalen altijd zo goed mogelijk op te schrijven. Leuk om te vermelden, Juul liep in 2013 al een weekje 'snuffelstage' bij Topic magazine!!

Jos Gröniger

Jos Gröniger

Schrijven, mezelf en anderen informeren! Dat zijn de bezigheden en interesses waarvan ik in het begin van deze eeuw mijn beroep heb mogen maken. Als correspondent werd ik verantwoordelijk voor de PR en communicatie bij lokale verenigingen zoals voetbalvereniging Achates en carnavalsclub De Maskotters.

Vanaf 1998 ben ik als freelance sportverslaggever actief voor diverse kranten. Na een reorganisatie ging ik als ZZP'er aan de slag en startte ik Tekstbureau Ootersom. Inmiddels schrijf ik voor VIA Bergen/Gennep/Mook en Middelaar en DeLimburger.nl. Ook werk ik freelance voor de sportredactie van De Limburger en de magazines Topic Boxmeer/ Cuijk/Maasduinen en Inzaken Land van Cuijk. Voor deze opdrachtgevers schrijf ik reportages (zakelijk, sport, politiek en human interest).

Huub Arents

Huub Arents

Na zijn pensionering doet Huub Arents alleen maar leuke dingen als het op muziek aankomt. Zo heeft hij zijn eigen website groesbeekdorpvolmuziek.nl en arrangeert hij nog steeds voor veel artiesten. Daarnaast heeft hij nog tijd over om voor Topic elke editie weer een leuk verhaal te schrijven over de vele artiesten die onze regio rijk is. Deze pagina's in Topic hebben dan de toepasselijke naam 'Groesbeek dorp vol muziek' en 'Het muziekleven van'. 

Wim Bakker

Wim Bakker

Duizendpoot Wim Bakker uit Millingen aan de Rijn is getrouwd met Hannie de Jong, vader van drie kinderen en studeerde muziek aan De Lindenberg en het conservatorium van Arnhem.

Hij verwierf grote bekendheid als toetsenist, trompettis en zanger bij orkest December. Met die band won hij in 1992 de 10e aflevering van de Soundmixshow waarna hij een aantal jaren als begeleidingsorkest van Marco Borsato het land doortrok. Na zijn werkzaamheden voor het orkest van The Night of The Proms haalde hij het concept naar Millingen om in 2012 en 2016 dit kunstje te herhalen door zo’n 240 musici van lokale verenigingen op één podium te krijgen. Naast zijn muzikale werkzaamheden schreef Wim een tiental jaren voor dagblad De Gelderlander. Momenteel is hij werkzaam bij de juridische dienst van politievakbond ACP en zit hij voor het CDA Berg en Dal in de gemeenteraad van Berg en Dal. Nu Wim wat ruimer in zijn vrije tijd komt te zitten is er ruimte om het schrijven weer wat frequenter op te pakken en dat doet hij graag voor Topic magazine.       

Contact met topic

Stel je vraag, stuur ons je tip, informeer naar onze tarieven, maatwerk mogelijkheden of meer.
Kortom, schroom niet en stuur ons je beicht!

 

Topic Maasduinen
Topic Berg & Dal
Topic Cuijk
Topic Boxmeer
Topic Wijchen
Topic Heumen en Mook-Middelaar
Anders:
vijf plus twee =

* Deze velden zijn verplicht.
© 2024  |  RvB Media - Topic Magazines  |  Privacyverklaring