20-jarig bestaan eierautomaat!

De eierautomaat aan de Oosterweg 263 – en daarmee de eerste eierautomaat van Nederland - bestaat dit jaar maar liefst 20 jaar!

De eierautomaat aan de Oosterweg 263 – en daarmee de eerste eierautomaat van Nederland - bestaat dit jaar maar liefst 20 jaar!

Familie van Santvoort zit met hun bedrijf ‘Camping Het Scharrelnest’, voorheen Pluimveebedrijf Alverna, inmiddels meer dan 25 jaar gevestigd in Wijchen. De van oudsher pluimveehouderij begon in 2004 met het verkopen van doosjes gevuld met eieren in een automaat. Tot die tijd stonden er enkel snackautomaten in cafetaria’s.

“Dit zorgde ervoor dat wij als verkopers creatief moesten nadenken over hoe wij eieren gingen verkopen in een automaat”, zegt Tim van Santvoort. “In alle verkoopautomaten tot die tijd zat namelijk een warmhoudplaat die de snacks warm hield en in een eierautomaat wil je juist niet dat eieren vroegtijdig gekookt worden”.

“Nadat deze warmhoudplaat vakkundig uit de automaat was weggehaald konden we beginnen met eieren verkopen in de automaat en dat doen we tot de dag van vandaag nog steeds. Wij staan voor een mooi vers en consistent product. Dat betekent dat wij ervoor zorgen dat onze klanten iedere week weer dezelfde kwaliteit eieren krijgen, van dezelfde kippen, die leven onder dezelfde omstandigheden en allemaal hetzelfde voer krijgen. Hier zijn wij ontzettend trots op en achter deze visie zullen wij na 10, 20 of 30 jaar nog steeds staan.

Onze automaat is iedere dag geopend van 08:00 uur tot 22:00 uur, dus zelfs in de latere uurtjes kunt u gewoon bij ons terecht voor een doosje verse eieren.

Eierautomaat Het Scharrelnest
Oosterweg 263, Wijchen

Naar het overzicht

© 2024  |  RvB Media - Topic Magazines  |  Privacyverklaring