Alles voor een beter Berg en Dal

Remco Hammer, lijsttrekker VVD stelt zich voor

Remco Hammer, lijsttrekker VVD stelt zich voor

Remco Hammer is door de leden van de VVD Berg en Dal gekozen tot lijsttrekker voor de gemeenteraadsverkiezingen van 2022. Hij neemt het stokje over van Mechteld ten Doesschate die na 40 jaar stopt. Wie is hij, wat doet hij en wat beweegt hem om zich kandidaat te stellen voor de VVD? We stellen hem graag aan u voor.

Remco is afkomstig uit Dronten, heeft gestudeerd in Amsterdam en Utrecht en woont sinds 2014 in Groesbeek. “Tja, dat heb je als je met Maud Müskens getrouwd bent, een echte Groesbeekse”, zegt Remco lachend. “Nee hoor, alle gekheid op een stokje, ik vind het hier fantastisch om te wonen en ga er ook niet meer weg. Ik durf wel te zeggen dat ik aardig ben ingeburgerd. En als jezelf dan ook nog nuttig kunt maken daar waar je woont, is het helemaal perfect. Dat doe ik op politiek vlak, maar ook andere vlakken. Ik help bij mijn schoonfamilie op hun bedrijf en maak zodoende het ondernemerschap van heel dichtbij mee. arnaast ben ik maatschappelijk betrokken als clubscheidsrechter bij diverse voetbalclubs in Groesbeek, loop ik hard bij ‘Let’s Go’ en kun je me met carnaval vinden in de tent op het marktterrein. Ondertussen ken ik, zeker ook door Maud, veel mensen in de gemeente en weet precies wat er speelt. Dat is wel zo handig als je jezelf kandidaat stelt natuurlijk”.

Ervaren VVD-er
In het dagelijkse leven is Remco unitmanager bij Kiwa R2B. Een onafhankelijke inspectie-instelling voor brandbeveiligingssystemen. En dat hij zijn sporen binnen de VVD verdiend heeft blijkt wel uit het feit dat hij al sinds 2017 carrousellid voor de VVD is en in 2018 op de 3e plaats van de kieslijst stond. Daarvoor was hij o.a. bestuurslid binnen diverse VVD-afdelingen en mede-oprichter van de JOVD (jongeren VVD) in Flevoland.

Samenwerken
Remco is trots op het feit dat hij de nieuwe lijsttrekker van de VVD mag zijn. “Het is en blijft eervol om het vertrouwen van de leden te mogen ontvangen. Mede daardoor heb ik erg veel zin om aan de slag te gaan. Ik zie uit naar mooie samenwerkingen, want we moeten het immers met elkaar doen. Als VVD hebben we oog voor de lokale economie, met toerisme en recreatie als belangrijkste pijler evenals het woningtekort dat er heerst in de gemeente. Wij zullen ons hier hard voor maken met een eigen liberaal geluid, zoals u van de VVD gewend bent. We brengen kennis, objectiviteit en professionaliteit. Daar is in de lokale politiek veel behoefte aan. En natuurlijk zullen er meningsverschillen en flinke discussies zijn, maar als we met zijn allen streven naar een leefbaar Berg en Dal, komen we er samen wel. Alles voor een beter Berg en Dal.

 

Naar het overzicht

Remi van Bergen

Over de schrijver

Remi van Bergen

Oprichter RvB Media en uitgever van 6 regionale edities Topic Magazine. Het gezicht van de regio en uw communicatie adviseur voor zichtbaarheid. Allrounder en in het bezit van jarenlange ervaring in de schrijvers- en communicatiewereld, altijd nieuwsgierig naar actualiteiten en bedrijvig in vrijwilligerswerk voor meerdere verenigingen.

Lees meer

© 2024  |  RvB Media - Topic Magazines  |  Privacyverklaring