Bedenk het maar, ik maak het wel

Voor de coronaperiode was Hans Kuijpers erg druk met zijn bedrijf in podiumverhuur. Hij reisde door het hele land om bij de meest uiteenlopende feesten een professioneel podium te bouwen. Toen kwam corona…

Voor de coronaperiode was Hans Kuijpers erg druk met zijn bedrijf in podiumverhuur. Hij reisde door het hele land om bij de meest uiteenlopende feesten een professioneel podium te bouwen. Toen kwam corona…

Van de een op de andere dag lag Hans zijn handel stil. Maar creatief en handig als Hans is, sloeg hij een andere weg in. Zijn nieuwe tak van sport heet ‘Staal met passie en gevoel’.

Hans was altijd al handig met staalconstructies en was vaak in zijn werkplaats te vinden. Zijn podiumwagen en de constructies bouwde hij allemaal zelf. Toen hij thuis zelf een lichtstraat bouwde kwam hij op het idee. “Ja, eigenlijk had ik dat plan al wel wat langer, maar nu kwam het dan uit de koker”, zegt Hans. “En ja, de naam ‘passie en gevoel’, die past perfect bij wat ik doe en maak. Ik maak tegenwoordig deuren en kozijnen van smeedijzer helemaal op maat: bedenk het en ik maak het. Ik kom graag eerst kijken en luisteren wat de wensen zijn. En daarna ga ik aan de slag. Samen kiezen we ook het soort glas dat men in de deur wil hebben. En het mooie van dit alles is dat de oude kozijnen kunnen blijven zitten, het nieuwe profiel komt daar gewoon overheen. Dus geen extra sloopwerk aan het huis. Mensen ervaren het als een verrijking van hun huis, het is trendy en er zijn veel toepassingen. Het gaat meestal om het maken van de deur tussen hal en woonkamer. Maar het maken van bijvoorbeeld een lichtstraat of een douchewand is voor mij ook geen probleem.

Bedenk het maar, ik maak het!!!

Staal met passie en gevoel, telefoon: 06-180 187 83

Naar het overzicht

Remi van Bergen

Over de schrijver

Remi van Bergen

Oprichter RvB Media en uitgever van 6 regionale edities Topic Magazine. Het gezicht van de regio en uw communicatie adviseur voor zichtbaarheid. Allrounder en in het bezit van jarenlange ervaring in de schrijvers- en communicatiewereld, altijd nieuwsgierig naar actualiteiten en bedrijvig in vrijwilligerswerk voor meerdere verenigingen.

Lees meer

© 2024  |  RvB Media - Topic Magazines  |  Privacyverklaring