Beleef de lente bij HARM’S Hoeve

Het is voorjaar en wat is leuker dan het jonge, nieuwe leven op de boerderij ontdekken? De lammetjes en de kalfjes op HARM’S Hoeve geven je echt het voorjaarsgevoel. Ik ga alvast een kijkje nemen en we bedenken een leuke lezersactie met Pierre en Jessica Hopman en Fenna Bruijsten, de trotse eigenaren van de belevenisboerderij.

Het is voorjaar en wat is leuker dan het jonge, nieuwe leven op de boerderij ontdekken? De lammetjes en de kalfjes op HARM’S Hoeve geven je echt het voorjaarsgevoel. Ik ga alvast een kijkje nemen en we bedenken een leuke lezersactie met Pierre en Jessica Hopman en Fenna Bruijsten, de trotse eigenaren van de belevenisboerderij.

In 2015 kochten Pierre en Jessica de huidige locatie aan de Westerkanaaldijk. Al snel ontstond het idee om een Roundhouse te bouwen en open te stellen voor publiek. “We vinden het belangrijk om de burger met de boer te verbinden, zodat men kan zien waar eerlijk en heerlijk voedsel vandaan komt.” Samen met Fenna, die er in 2017 bijkwam, werden er plannen gemaakt. Pierre, Jessica en Fenna besloten om samen HARM’S Hoeve te beginnen, die in 2018 werd geopend. Het is een belevenisboerderij waar bezoekers op een leuke manier in aanraking komen met de boerderij en alles daaromheen.

Activiteiten
“Bij ons kun je de dieren voeren, lammetjes melk geven, aaien of kijken naar rondscharrelde kippen,” zegt Fenna. “Hier bewonen de koeien, geiten, schapen en varkens gezamenlijk de stal. Vanaf het zichtplateau in het midden van de stal heb je een geweldig zicht op de dieren en het platteland. Kinderen kunnen rondrijden op traptractors en skelters en ze kunnen spelen in de zandbank, op de kabelbaan en trampolines. We zijn iedere dag weer hartstikke blij met de leuke bezoekers, positieve reacties, praatjes die we maken met mensen en vooral met de waardering voor de agrarische sector en onze unieke manier van boeren.”

Lunchroom, terras en boerderijwinkel
Bij HARM’S Hoeve kunt u in de lunchroom of op het terras genieten van een hapje en drankje. Een kopje koffie of thee met een stuk appeltaart, een zelfgemaakt worstenbroodje, een tosti, soep of een heerlijk belegd broodje, het kan allemaal. Daarbij gebruikt men zelfgeproduceerde producten (eieren en vlees) en andere regionale producten in onze horecagelegenheid en ze zijn ook verkrijgbaar in de boerderijwinkel. Dit aanbod wordt verder aangevuld met andere producten. Het vlees van HARM’S Hoeve is verkrijgbaar in de winkel en ook online.”

HARM’S Hoeve is  vier dagen per week geopend en gratis toegankelijk voor publiek!

Westerkanaaldijk 5, 6581 KC Malden

Naar het overzicht

Remi van Bergen

Over de schrijver

Remi van Bergen

Oprichter RvB Media en uitgever van 5 regionale edities Topic Magazine. Het gezicht van de regio en uw communicatie adviseur voor zichtbaarheid. Allrounder en in het bezit van jarenlange ervaring in de schrijvers- en communicatiewereld, altijd nieuwsgierig naar actualiteiten en bedrijvig in vrijwilligerswerk voor meerdere verenigingen.

Lees meer

© 2022  |  RvB Media - Topic Magazines  |  Privacyverklaring