Communiceren in begrijpelijke taal

Hoe betaal je zo weinig mogelijk belasting? Fiscale vragen die ondernemers maar ook particulieren regelmatig stellen.

Hoe betaal je zo weinig mogelijk belasting? Fiscale vragen die ondernemers maar ook particulieren regelmatig stellen.

Bij Duijd fiscalisten hebben de fiscaal specialisten antwoord op alle fiscale vragen. Het fiscale adviesbureau bestaat dit jaar tien jaar. Een team van vakmensen uit de regio zorgt voor een goed en gedegen fiscaal advies. Naast het advies verzorgen zij aangiften inkomsten- vennootschaps- en erfbelasting. Zij hebben zich beperkt tot datgene waar ze goed in zijn: fiscale dienstverlening. We spreken er met Dennis Heijmink en Linda Rieken.

Passie, plezier en trots
“Niet iedereen is bekend met het vak van fiscalist of belastingadviseur”, begint Dennis. “In een gesprek leggen wij in begrijpelijke taal uit wat we doen. Wij lossen complexe én minder complexe vraagstukken op voor onze klanten. Wij kijken samen met de klant wat het beste traject is en verzorgen de uitvoering. Vaak in samenspraak met de accountant of notaris. Denk bijvoorbeeld aan bedrijfsoverdracht of opvolging, de oprichting van een BV, BTW advies of overleg met de belastinginspecteur of het voeren van fiscale procedures bij de rechter. Wij denken mee, leven ons in, maar blijven altijd kritisch. Zó kunt u rekenen op het beste advies van professionals. Wij communiceren professioneel maar altijd in begrijpelijke taal, dat is klantgericht en dat doen we nu dus al tien jaar met passie, plezier en trots en dat stralen we ook uit.”

Tevreden klanten
“Zoals je weet is de belastingwetgeving voortdurend in beweging”, voegt Linda toe. “Wij volgen alle wijzigingen nauwgezet en geven advies over gewijzigde risico’s en nieuwe kansen. Belasting besparen is plannen; door tijdig te handelen kun je echt besparen. Onze adviseurs verzorgen actuele cursussen en trainingen voor accountants, boekhouders en andere professionals. Zij moeten ervoor zorgen dat de anderen op de hoogte zijn, maar dat kun je alleen als er zelf ook bovenop zit. Het is mooi om te zien hoe de fiscalisten een onmogelijke situatie samen bespreken, erover discussiëren en dan uiteindelijk toch tot een oplossing komen. Vaak stralen ze nog harder dan de klant, die heeft een oplossing en is heel tevreden. ”

Vacatures
Het team van Duijd bestaat uit ruim tien specialisten. Betrokkenheid, oplossingsgericht denken en in begrijpelijke taal spreken, daar staat het team van Duijd voor. “We doen waar we goed in zijn met plezier, we vullen elkaar aan en leren dagelijks van elkaar”, zegt Dennis. “We hebben een fantastisch team en zijn altijd zoek naar nieuwe toppers. Heb jij als fiscalist gewiekste fiscale oplossingen? Kijk dan eens op onze site, of kom een keer een kopje koffie drinken.”

De specialisten van Duijd fiscalisten staan graag voor jou klaar
Jan, Dennis, Erik, Lieke, Thijs, Matthijs, Roy, Linda, Romy, Meike en Trudy

De Houtakker 36, Bemmel
Tel (0481) 820 998

 

Naar het overzicht

Remi van Bergen

Over de schrijver

Remi van Bergen

Oprichter RvB Media en uitgever van 6 regionale edities Topic Magazine. Het gezicht van de regio en uw communicatie adviseur voor zichtbaarheid. Allrounder en in het bezit van jarenlange ervaring in de schrijvers- en communicatiewereld, altijd nieuwsgierig naar actualiteiten en bedrijvig in vrijwilligerswerk voor meerdere verenigingen.

Lees meer

© 2024  |  RvB Media - Topic Magazines  |  Privacyverklaring