De Hoeve een begrip in de regio

De Hoeve in Groesbeek is een van de populairste uitgaansgelegenheden in Groesbeek en verre omgeving. Tijdens Corona ging de deur op slot. Maar dit heeft er niet voor gezorgd dat de Hoeve bij de pakken neer is gaan zitten.

De Hoeve in Groesbeek is een van de populairste uitgaansgelegenheden in Groesbeek en verre omgeving. Tijdens Corona ging de deur op slot. Maar dit heeft er niet voor gezorgd dat de Hoeve bij de pakken neer is gaan zitten.

“We hebben de draad weer enthousiast opgepakt en zijn weer volop bezig met het organiseren van vele leuke avonden, zoals thema-avonden, tribute acts en met grote regelmaat live bands” aldus William Langeveld. Dansen, Gezelligheid & Beleven! Achter de naam De Hoeve schuilt een rijke historie. “Klopt het bedrijf bestaat al meer dan veertig jaar, we staan bekend om de goede sfeer en gastvrijheid, daar zijn we trots op”. Hier komen mensen samen om te genieten van muziek, dans en gezelligheid. Dat is dus nu al veertig jaar zo, en het zal ook de komende jaren zo blijven.”

De Hoeve tegenwoordig ook voor feesten en partijen
Met de thema-avonden en speciale evenementen spreken we verschillende doelgroepen aan” en veel van onze bezoekers kwamen hier vroeger ook al en het klinkt dan ook regelmatig van ‘oh ja, weet je nog”. Wij zijn ook dé perfecte locatie voor al je feesten en partijen van zestig tot wel zeshonderd personen als het moet. Met onze verschillende prachtige zalen bieden wij de ideale setting voor elke gelegenheid, of het nu gaat om een bruiloft, verjaardagsfeest, bedrijfsevenement of jubileum, wij leveren alles helemaal op maat en naar wens. Er kan gebruik gemaakt worden van professionele geluids- en lichtapparatuur, een ruime dansvloer en gezellige bars, borrelhapjes, broodjes achteraf, noem het maar op. Een feestje is bij De Hoeve een onvergetelijke ervaring!”

Meer info is te vinden op onze site! Voor persoonlijk advies kun je vrijblijvend contact opnemen

De Hoeve, William Langeveld
Tel: 06 - 51952226
Email info@williamlangeveld.nl
Herwendaalseweg 36, Groesbeek

Naar het overzicht

Remi van Bergen

Over de schrijver

Remi van Bergen

Oprichter RvB Media en uitgever van 6 regionale edities Topic Magazine. Het gezicht van de regio en uw communicatie adviseur voor zichtbaarheid. Allrounder en in het bezit van jarenlange ervaring in de schrijvers- en communicatiewereld, altijd nieuwsgierig naar actualiteiten en bedrijvig in vrijwilligerswerk voor meerdere verenigingen.

Lees meer

© 2024  |  RvB Media - Topic Magazines  |  Privacyverklaring