De mobiele fietsenmaker houdt je op de weg

Wat is er heerlijker dan in de zomer in eigen regio fietsen? Genieten van al het moois wat onze streek te bieden heeft.

Wat is er heerlijker dan in de zomer in eigen regio fietsen? Genieten van al het moois wat onze streek te bieden heeft.

Maar wat als je onderweg een lekke band krijgt of je wilt gaan fietsen en ontdekt ’s morgens dat je fiets kapot is? Dat is flink balen natuurlijk. Wij hebben de tip! Bel met Ferdie Wulterkens de mobiele fietsenmaker, hij helpt je thuis of op locatie weer snel op weg.

Ferdie is zijn leven lang al bezig in de fietsenbranche. Als jong kereltje begonnen als bandenplakker, de opleiding fietsenmaker gevolgd en werkzaam geweest bij o.a. Fietsned. “Ik heb het mooiste beroep van de wereld”, aldus Ferdie. “Ik heb van mijn hobby mijn beroep kunnen maken, volg nog jaarlijks opleidingen, met name voor de elektrische fietsen. Daarbij maak ik altijd mensen blij door hun fiets, e-bike, rolstoel, rollator enz. weer rijklaar te maken. Als mobiele fietsenmaker rij ik alweer zo’n vijf jaar door de hele regio. Lekke banden, kettingen die eraf zijn gelopen; bel mij en ik kom je helpen. Maar ook kom ik langs wanneer mensen hun fiets of e-bike thuis kapot hebben staan en bijvoorbeeld zelf niet in de gelegenheid zijn om naar de lokale fietsenmaker te gaan. Ik repareer ter plekke of neem de fiets mee en breng ‘m de dag erop weer terug, alles in goed overleg. Mijn service gaat ver en ik repareer van rollator tot racefiets. Ik ben gespecialiseerd in e-bikes en ook voor onderhoud ben je hier aan het juiste adres. Ik zou zeggen sla mijn nummer op in je telefoon!”

Ferdie Wulterkens, de mobiele fietsenmaker: 06-46 39 57 41

Naar het overzicht

Remi van Bergen

Over de schrijver

Remi van Bergen

Oprichter RvB Media en uitgever van 6 regionale edities Topic Magazine. Het gezicht van de regio en uw communicatie adviseur voor zichtbaarheid. Allrounder en in het bezit van jarenlange ervaring in de schrijvers- en communicatiewereld, altijd nieuwsgierig naar actualiteiten en bedrijvig in vrijwilligerswerk voor meerdere verenigingen.

Lees meer

© 2024  |  RvB Media - Topic Magazines  |  Privacyverklaring