Den Zuuten Ienval op wintersport

In november speelt Den Zuuten Ienval weer een zevental voorstellingen. Dit keer is gekozen voor de komedie ‘Oranje Boven’! geschreven door Rob van Vliet. De regie is in handen van Katy Gröning.

In november speelt Den Zuuten Ienval weer een zevental voorstellingen. Dit keer is gekozen voor de komedie ‘Oranje Boven’! geschreven door Rob van Vliet. De regie is in handen van Katy Gröning.

Marylene en Peter-Paul vieren hun veertigjarig huwelijksfeest dit jaar met hun gezin in het Oostenrijkse Lech. Door een vergissing komen ze in het hotel ‘Gletcherblick’ terecht, dat gerund wordt door de Nederlandse Jos. Helaas gaan de zaken daar niet zo heel goed en is het hotel behoorlijk in verval geraakt. Jos heeft er zijn handen vol aan, want zijn personeel, de oudgediende Karl en het luie kamermeisje Gretchen zijn niet echt alledaags. Als blijkt dat Kim, de minnares van Peter-Paul, een kamer in hetzelfde hotel heeft geboekt zijn de poppen echt aan het dansen. Dan staat ook nog zijn oudere broer Bert plotseling voor zijn neus. Zogenaamd om Jos te helpen in drukke tijden, maar hij neemt het niet zo nauw met de regels. Hij drijft skileraar Heinz, die met een mid-life-crisis kampt tot het uiterste. De komst van de gasten valt heel toevallig samen met het bezoek van de koninklijke familie, waar Marylene groot fan van is. De rest van de familie zijn: oma Sien, die van haar hart geen moordkuil maakt; de labiele dochter Isabelle, die in elke man wel potentie ziet en haar gameverslaafde puberzoon Jasper. De feestende zussen Amy, Alex en Ari worden steeds lastiggevallen door paparazzi-journaliste Anouk die het perfecte plaatje wil schieten. ‘Oranje boven’ gaat over mensen die hevig naar iets verlangen. Maar hoever ga je hierin? Soms is het beter om even je mond te houden… 

De voorstelling wordt gespeeld op: zondag 05 november 2023 om 19.00 uur (première). Vrijdag 10 en zaterdag 11 november om 20.00 uur. Zondag 12 november om 14.00 en 19.00 uur. Vrijdag 17 en zaterdag 18 november om 20.00 uur. De speellokatie is De Sleutel, Bredeweg 71 in Groesbeek. Reserveren van kaarten á € 10,-  kan via:

 

Naar het overzicht

© 2024  |  RvB Media - Topic Magazines  |  Privacyverklaring