Easyslim Milsbeek bestaat 2 jaar!

‘’Afslanken was nog nooit zo easy en leuk’’, zegt Petra Noij van Easyslim uit Milsbeek. Petra begon in 2018 met haar afslankstudio in Milsbeek. Maar zijn er tegenwoordig niet al heel veel afslankstudio’s? Waarom zou ik dan voor Easyslim kiezen? Petra nodigt me, nog voor de coronacrisis, uit om het zelf te ervaren.

‘’Afslanken was nog nooit zo easy en leuk’’, zegt Petra Noij van Easyslim uit Milsbeek. Petra begon in 2018 met haar afslankstudio in Milsbeek. Maar zijn er tegenwoordig niet al heel veel afslankstudio’s? Waarom zou ik dan voor Easyslim kiezen? Petra nodigt me, nog voor de coronacrisis, uit om het zelf te ervaren.

Wanneer ik er binnenkom voel ik me op mijn gemak. Petra is een echte vriendelijke gastvrouw. Ze legt me in een kort gesprekje uit wat er precies gaat gebeuren. “Normaal voer ik een wat langer intakegesprek uit, maar omdat je het wil ervaren, is een kort gesprekje voldoende”, zegt Petra. Easyslim werkt met pads die elektrische schokjes geven die je spieren stimuleren. Oké, ik ga het meemaken.

Haar twee behandelruimtes zijn netjes en huiselijk opgezet. Ik kleed me uit tot op mijn ondergoed en neem plaats op de behandeltafel. Mijn omvang wordt op diverse plekken van mijn lichaam gemeten en genoteerd. Petra smeert de pads in met contactgelei, bevestigt ze met banden op mijn lichaam en het proces kan beginnen. De pads halen door middel van hoge geluidsgolven die je niet voelt of hoort, vet uit de vetcel. Verder worden mijn spieren heel intensief getraind door elektrostimulatie. Daar lig ik dan, een deken over me heen, een boekje in mijn handen en de pads doen hun werk. In het begin voelt het wat vreemd aan, maar op een gegeven moment wen ik eraan.

Na ongeveer 20 minuten komt Petra even een kijkje nemen. “Hoe gaat het? Al gewend aan de werking van de pads?” vraagt Petra. Jawel hoor, het gaat prima. “Oke, dan stel ik de sterkte van de pads wat hoger in.” Maar even een vraagje, voor wie zijn deze behandelingen eigenlijk geschikt? “Behandelingen zijn geschikt voor mannen of vrouwen vanaf achttien jaar. Het maakt niet uit of je vijf of vijftig kilo af wil vallen, het is geschikt voor elk postuur.”

Na slechts veertig minuten ben ik klaar en meet Petra me opnieuw op. En jawel, opgeteld ben ik zestien centimeter in omvang kwijt! En dat binnen veertig minuten. Het werkt dus echt dat Easyslim!

Jubileumacties na de corona
Easyslim Milsbeek bestaat 2 jaar, dat deelt Petra graag met u. Helaas hebben de corona maatregelen er even een stokje voor gestoken maar Petra schuift de acties graag op. "Ja hoor, ik schuif de acties die ik in gedachte had, op tot na deze vreselijke periode. Via mijn site en mijn Facebookpagina kun je deze dan lezen. Maar goed dat is voor later, voor nu wens ik iedereen veel gezondheid, blijf positief, wees lief voor elkaar en ik zie u graag later dit jaar weer.

Lieve groetjes, Petra 
tel: 06-39 01 39 00

Naar het overzicht

Remi van Bergen

Over de schrijver

Remi van Bergen

Oprichter RvB Media en uitgever van 6 regionale edities Topic Magazine. Het gezicht van de regio en uw communicatie adviseur voor zichtbaarheid. Allrounder en in het bezit van jarenlange ervaring in de schrijvers- en communicatiewereld, altijd nieuwsgierig naar actualiteiten en bedrijvig in vrijwilligerswerk voor meerdere verenigingen.

Lees meer

© 2024  |  RvB Media - Topic Magazines  |  Privacyverklaring