Een bonbon naar ieders smaak en wens
Paul Müskens uit Groesbeek is fulltime kok en heeft daarnaast nog een verrassende andere hobby: hij maakt bonbons. Zijn drukke baan slokt veel tijd op, maar ik kan u verzekeren: hij oefent zijn hobby vakkundig uit! De bonbons zijn erg lekker.
- Remi van Bergen
- Topic Berg & Dal
- Deel dit artikel
Paul Müskens uit Groesbeek is fulltime kok en heeft daarnaast nog een verrassende andere hobby: hij maakt bonbons. Zijn drukke baan slokt veel tijd op, maar ik kan u verzekeren: hij oefent zijn hobby vakkundig uit! De bonbons zijn erg lekker.
“Ik ben inderdaad kok bij een restaurant in Groesbeek en ik ben al mijn hele leven graag met eten bezig”, begint Paul. “Zowel het (op)eten, als het verzinnen en bereiden van nieuwe gerechten en verrassende smaakcombinaties hebben mijn interesse. Dat bracht me een paar jaar geleden op het idee om bonbons te gaan maken. Van het een kwam het ander, mijn hobby begon steeds serieuzere vormen aan te nemen. En zo kwam het dat ik onlangs mijn eigen bedrijfje ben begonnen: ‘Chocolaterie Mücho’. Mijn vrouw Chantal helpt ook mee.”
De producten van Chocolaterie Mücho lijken niet op de bonbons die je in de supermarkt koopt. “Nee, ik wil mijn eigen creativiteit erin leggen en verschillende combinaties proberen”, zegt Paul. De producten van Mücho zijn handgemaakt en ambachtelijk geproduceerd in eigen atelier. “De bonbons worden veelal op bestelling gemaakt, waarbij de mogelijkheden (bijna) eindeloos zijn, volledig naar wens en smaak van de klant. Onze klanten waarderen dat, net als onze flexibiliteit. Bijna alles kan”.
Ook op zoek naar lekkere bonbons of andere chocoladeproducten? Chocolaterie Mücho tel 06-36178416 of kijk eens op