Een tattoo is voor je leven

LEZERSACTIE WIN EEN TATTOO

Mei 2020 opende Nesma Blaauw haar eigen shop: ‘Lady Blue Tattoo’ aan de Zwaanstraat in Cuijk. In deze sfeervolle en huiselijke omgeving sprak ik met de jonge Cuijkse onderneemster.

LEZERSACTIE WIN EEN TATTOO

Mei 2020 opende Nesma Blaauw haar eigen shop: ‘Lady Blue Tattoo’ aan de Zwaanstraat in Cuijk. In deze sfeervolle en huiselijke omgeving sprak ik met de jonge Cuijkse onderneemster.

“Ik heb van mijn hobby mijn beroep  gemaakt”, begint Nesma. “Ik teken mijn hele leven al en nu kan ik mijn creatieve ei kwijt in mooie ontwerpen. Klanten komen vaak zelf met een idee, met schetsen of een voorbeeldtattoo waar ze hun eigen sausje overheen willen gieten. Dat kan, ik maak graag een ontwerp voor ze. Door goed te luisteren naar het verhaal achter een tattoo, creëer ik betrokkenheid en dat voelt voor zowel de klant als voor mezelf goed. Een tattoo zetten doe je immers niet zomaar even. Dat is ook de reden dat ik ook soms “nee” durf te zeggen tegen klanten. Een aangezichtstattoo of een tattoo bij een jonger persoon, dat zijn gevoelige zaken. Als het niet goed voelt, durf ik dan dus gerust nee te verkopen.”

Het klantenbestand van ‘Lady Blue Tattoo’ is de afgelopen twee jaar flink gegroeid. “Ik heb veel nieuwe klanten, niet alleen uit deze regio, nee klanten uit het hele land komen naar Cuijk, daar ben ik best trots op eigenlijk. We hebben hier ook een leuk team van tatoeëerders. Daardoor hebben we een diversiteit aan stijlen in huis. Binnenkort gaan we zelfs piercen in onze shop. Leuk, we hebben er zin in!!"

WIN EEN TATTOO
Nesma verloot onder de lezers van Topic magazine een gratis tattoo. Stuur een mail met daarin waarom jij, of juist iemand anders, deze tattoo verdient naar prijsvraag@topicmagazine.nl

Lady Blue Tattoo
Zwaanstraat 42 Cuijk
Tel: 06-16136661

Naar het overzicht

Remi van Bergen

Over de schrijver

Remi van Bergen

Oprichter RvB Media en uitgever van 6 regionale edities Topic Magazine. Het gezicht van de regio en uw communicatie adviseur voor zichtbaarheid. Allrounder en in het bezit van jarenlange ervaring in de schrijvers- en communicatiewereld, altijd nieuwsgierig naar actualiteiten en bedrijvig in vrijwilligerswerk voor meerdere verenigingen.

Lees meer

© 2024  |  RvB Media - Topic Magazines  |  Privacyverklaring