Geen last meer van donkere ongewenste haargroei?

Begin dan met de IPL definitieve ontharingsbehandelingen bij Schoonheidssalon U-Nic aan de Heumensebaan in Groesbeek.

Begin dan met de IPL definitieve ontharingsbehandelingen bij Schoonheidssalon U-Nic aan de Heumensebaan in Groesbeek.

Ik zal kort uitleggen hoe dit in zijn werk gaat:

“De Ellipse IPL (Intense Pulsed Light) geeft korte lichtflitsen met hoge energie die op de huid gericht worden. Het licht wordt door het pigment van de haren geabsorbeerd en naar de haarwortel geleid, met als resultaat dat deze voorgoed uitgeschakeld wordt.

Ongewenste haargroei kan overal op het lichaam behandeld worden, zoals op het gezicht, de oksels, armen, benen en de bikinilijn. Ik kan veel huidskleuren behandelen, een lichte huidskleur met donker haar is ideaal. Er zijn gemiddeld 8 behandelingen nodig met een tussenliggende periode van 4 a 6 weken. Tijdens de behandeling mag het lichaamsdeel zo min mogelijk in contact komen met de zon of met de zonnebank. Daarom is de beste tijd om te starten in september, zodat U volgend jaar onbezorgd van de zon kunt genieten.

Ongewenste haargroei in het gezicht wordt zelfs in veel gevallen vergoedt door Uw ziekenfonds. Dit kunt u vinden in uw zorgpolis.”

Voor meer informatie hierover kunt U een gratis intake gesprek aanvragen of kijk op onderstaande website. 

Overigens vraag bij interesse naar mijn nieuwste huid verbeterende gezichtsbehandelingen, zoals bijvoorbeeld de micro-needling, Bel mij gerust en ik vertel u de mogelijkheden.

Groetjes Nicole Nillessen

Schoonheidssalon U-Nic
Heumensebaan 23
Tel: 06-46671333

Naar het overzicht

© 2024  |  RvB Media - Topic Magazines  |  Privacyverklaring