Genieten in het wijndorp Groesbeek!

Op 27- 28-29-30 september is het zover!

Op 27- 28-29-30 september is het zover!

Ook dit jaar worden de Nederlandse wijnfeesten gevierd in vier wijngaarden van Groesbeek. Een prachtig evenement waarin wijngaardeniers, wijnimporteurs en bezoekers elkaar ontmoeten. De wijngaarden zijn zaterdag en zondag van 12.00 tot 18.00 geopend.

Dit jaar starten de wijnfeesten op vrijdagavond bij wijngaard de Plack met een heus wijntheater La vie au creux de la main van het theater muzifique, een unieke beleving.

Op zaterdag en zondagavond is er een diner in de kas bij wijngaard van Ditshuizen en wordt er gekookt met de biologische groenten van van ditshuizen door cateraar Het Lente-uitje.

In de loop der jaren is het totaal arsenaal aan wijngaarden in de gemeente Berg en Dal uitgegroeid tot ca. 25 hectare en daarmee is Berg en Dal een van de grootste wijndorpen van Nederland. Bij een echt wijndorp hoort vanzelfsprekend een prachtig wijnfeest! Tijdens de wijnfeesten zijn er diverse activiteiten. Zo is er een wijnmarkt, wijnproeverijen proef Groesbeek, kunstroute, diners en theater en live muziek en rondleidingen in de  wijngaarden.

Tevens is er een vervoer tussen de wijngaarden met de wijntrein en Amerikaanse schoolbussen.

Koop een ticket in de voorverkoop voor 15,95 (op de dag zelf 17,50) voor 1 dag of een passe-partout voor 18,45. U ontvangt een ludieke wijnglashouder met glas en proevertje en u kunt gaan genieten.

Tot ziens op de Wijnfeesten!

 

 

Naar het overzicht

Remi van Bergen

Over de schrijver

Remi van Bergen

Oprichter RvB Media en uitgever van 6 regionale edities Topic Magazine. Het gezicht van de regio en uw communicatie adviseur voor zichtbaarheid. Allrounder en in het bezit van jarenlange ervaring in de schrijvers- en communicatiewereld, altijd nieuwsgierig naar actualiteiten en bedrijvig in vrijwilligerswerk voor meerdere verenigingen.

Lees meer

© 2024  |  RvB Media - Topic Magazines  |  Privacyverklaring