Heerlijk relaxen bij ‘Hair & Beautyconcept’

In het pand aan de Dorpsstraat 38 in Groesbeek, in ‘Hair & Beautyconcept’, zitten sinds kort schoonheidssalon Jenn en de nieuwe Haarstudio La ‘Stell.

In het pand aan de Dorpsstraat 38 in Groesbeek, in ‘Hair & Beautyconcept’, zitten sinds kort schoonheidssalon Jenn en de nieuwe Haarstudio La ‘Stell.

Schoonheidssalon Jenn van Jennifer Ariaans is geen onbekende in Groesbeek. “Klopt, ik had lange tijd  een salon aan de Generaal Gavinstraat, daarna even in Wilnis en nu ben ik weer terug in Groesbeek”, zegt Jennifer. “Hier heb ik een grotere salon en de samenwerking met de haarstudio is super. We willen in de toekomst ook gaan werken met leuke arrangementen. Een moment voor jezelf en op en top verwend worden, heerlijk!” Bij Schoonheidssalon Jenn kun je terecht voor gezichtsbehandelingen,  een heerlijke massage, of je wimpers laten liften. Jenn harst, geeft huidverbeterende behandelingen en werkt met Dermapen, doeltreffend voor huidproblemen. Jenn werkt onder meer met het merk Académie. Académie biedt huidverzorgingsproducten aan voor vrouwen en mannen voor alle verschillende huidtypen en huidcondities.

Helemaal nieuw is Haarstudio La ‘Stell. Larissa Jacobs en Stella Janssen zijn de trotse eigenaren van deze haarstudio. “We kennen elkaar al ons hele leven en werken al langer samen dus we zijn goed op elkaar ingespeeld”, zegt Larissa. “We deden onze opleidingen en volgen vrijwel maandelijks scholingen en cursussen om op de hoogte te blijven van de laatste trends”, vult Stella aan. Haarstudio La ‘Stell is er voor vrouwen, mannen en kinderen en je voelt je meteen thuis. “Ja, we proberen een huiselijke sfeer te creëren,”, zegt Larissa. “We hebben zelfs een unieke kniptafel, waar je eigenlijk tegenover elkaar zit, dat schept meteen gezelligheid.” La ‘Stell werkt met het Z.ONE concept, een op olie gebaseerde PH kleurbehandeling die verbazingwekkende kleurresultaten garandeert zonder de natuurlijke kleur en de haarstructuur op te lichten of te veranderen.

‘Hair & Beautyconcept’
Dorpsstraat 38 Groesbeek
tel: (024) 679 3927

Naar het overzicht

Remi van Bergen

Over de schrijver

Remi van Bergen

Oprichter RvB Media en uitgever van 6 regionale edities Topic Magazine. Het gezicht van de regio en uw communicatie adviseur voor zichtbaarheid. Allrounder en in het bezit van jarenlange ervaring in de schrijvers- en communicatiewereld, altijd nieuwsgierig naar actualiteiten en bedrijvig in vrijwilligerswerk voor meerdere verenigingen.

Lees meer

© 2024  |  RvB Media - Topic Magazines  |  Privacyverklaring