Het gemak van permanente make-up.

Permanente make-up (of PMU) is voor veel vrouwen een uitkomst.

Permanente make-up (of PMU) is voor veel vrouwen een uitkomst.

Je hoeft niet meer iedere dag je make-up aan te brengen, je kan onbezorgd zwemmen of naar de sauna gaan zonder dat je bang hoeft te zijn dat je eyeliner uitloopt of je mooi getekende wenkbrauwen vervagen. Ook voor brildragende mensen is PMU fijn aangezien het aanbrengen van make-up lastig is zonder bril.

In goede handen
Bij tattoostudio The Mean Machine, uit Groesbeek, laat Claudia anderen het gemak van PMU ervaren. Al jarenlang, welteverstaan. En om haar kennis en kunde op pijl te houden, laat ze zich regelmatig bijscholen. Claudia: “Onlangs volgde ik een masterclass 3D techniek. In juli ga ik voor een masterclass eyeliner en in augustus staat een cursus ‘perfecte wenkbrauwen’ op de planning. Bij de laatst genoemde cursus wordt het accent gelegd op het gezicht en de vorm van de wenkbrauwen, het epileren, threading (epileren met touw) en het verven van de wenkbrauwen met Henna. Op deze manier kunnen we ervoor zorgen dat de PMU op een mooie, natuurlijke wijze wordt gezet, waarbij het resultaat bij jouw past.

De behandelingen
Een PMU-behandeling bestaat uit twee of drie afspraken, waar een periode van vier tot zes weken tussen zit. Tijdens de eerste afspraak bespreken we wat je wilt. Ook bepalen we welke kleur het beste bij je past. Wenkbrauwen worden vervolgens vooraf uitgetekend en bij de eyeliner wordt de vorm bepaald.

Tijdens de vervolg-afspraak worden de spreekwoordelijke puntjes op de ‘i’ gezet. De gezette make-up wordt waar nodig bijgewerkt, zodat je optimaal kunt genieten van jouw mooie en natuurlijke permanente make-up!

Afspraak maken?
Nieuwsgierig geworden? Via onze site, zie onderstaande, kan je eenvoudig en snel een afspraak maken. Harry en Claudia werken namelijk uitsluitend op afspraak.

Over The Mean Machine: The Mean Machine is een tattoo shop in Groesbeek, vlakbij Nijmegen. Wij zetten tattoos en piercings, brengen permanente make-up (PMU) aan en je kan in onze webshop stoere kleding en accessoires shoppen. Al sinds 1998 ben je bij ons in goede handen!

 

 

 

Naar het overzicht

Remi van Bergen

Over de schrijver

Remi van Bergen

Oprichter RvB Media en uitgever van 6 regionale edities Topic Magazine. Het gezicht van de regio en uw communicatie adviseur voor zichtbaarheid. Allrounder en in het bezit van jarenlange ervaring in de schrijvers- en communicatiewereld, altijd nieuwsgierig naar actualiteiten en bedrijvig in vrijwilligerswerk voor meerdere verenigingen.

Lees meer

© 2024  |  RvB Media - Topic Magazines  |  Privacyverklaring