Het gezelligste spellencafé van Groesbeek!

Guus en Jos Piepenbrock openden vorig jaar hun eigen spellencafe in Groesbeek: ‘Het Vrolijke Bordje’. Een gat in de markt volgens spellenfanaat Guus. In Groesbeek was dit nog niet en er is zeker markt voor. Ik spreek met de heren.

Guus en Jos Piepenbrock openden vorig jaar hun eigen spellencafe in Groesbeek: ‘Het Vrolijke Bordje’. Een gat in de markt volgens spellenfanaat Guus. In Groesbeek was dit nog niet en er is zeker markt voor. Ik spreek met de heren.

In het pand aan de Dorpsstraat waar vroeger de lokale smid zijn smederij had, hebben de heren Piepenbrock hun spellencafé geopend. Stellingen vol leuke bordspellen, een poolbiljart, een schaaktafel en twee gamekoffers met games als Mariokart en Fifa, men hoeft zich niet te vervelen. “Ik ben inderdaad een fanatiek bordspel speler”, zegt Guus. “Hier in Groesbeek was er geen openbare gelegenheid om deze leuke hobby uit te oefenen. Met de opening van ons spellencafé ‘Het Vrolijke Bordje’ is dit probleem opgelost. We hebben hier een enorm assortiment, van Monopoly tot Kwakzalvers en van dammen tot Scythe, voor elk gezelschap is er wel een favoriet spel te vinden zelfs voor degenen die niet van spellen houden staat er wel wat tussen. En als er uitleg nodig is, ik ken nagenoeg alle spellen. Naast het grote assortiment aan spellen voor jong en oud, kan men ook in onze twee escaperooms terecht en verzorgen we ook nog leuke wandel- en escapetochten. Goed voor brein en benen! Dit zijn erg leuke tochten waarin je wordt meegenomen in een typisch Groesbeeks thema. En ja, ook daar zit natuurlijk een spelelement aan vast. “Inmiddels weet men uit de wijde omgeving de weg naar ‘De huiskamer van Groesbeek’ te vinden, ook voor een buurtactiviteit, teamuitje of familiedag”, zegt Jos.

Koelkast vol speciaal bier
“Ook voor speciaal bieren ben je bij ons aan het juiste adres”, vult Jos aan. “Er was hier in Groesbeek niet echt een (horeca)gelegenheid waar je kon genieten van deze biertjes. Daarom hebben wij onze koelkast gevuld met flesjes en blikjes speciaal bier van bekende, onbekende en natuurlijk Groesbeekse brouwers. Dubbel genieten dus, en van je favoriete spel en van je favoriete biertje! Wij zijn geopend van woensdag t/m zondag vanaf 13.00 uur. (actuele openingstijden, zie site)

Graag tot ziens!

‘Het Vrolijke Bordje’
Dorpstraat 7 – Groesbeek

 

Naar het overzicht

Remi van Bergen

Over de schrijver

Remi van Bergen

Oprichter RvB Media en uitgever van 6 regionale edities Topic Magazine. Het gezicht van de regio en uw communicatie adviseur voor zichtbaarheid. Allrounder en in het bezit van jarenlange ervaring in de schrijvers- en communicatiewereld, altijd nieuwsgierig naar actualiteiten en bedrijvig in vrijwilligerswerk voor meerdere verenigingen.

Lees meer

© 2024  |  RvB Media - Topic Magazines  |  Privacyverklaring