Houzing vloer en interieur

In de sfeervolle winkel in Groesbeek kun je terecht voor alles op het gebied van woninginrichting en interieuradvies op maat.

In de sfeervolle winkel in Groesbeek kun je terecht voor alles op het gebied van woninginrichting en interieuradvies op maat.

Denk daarbij aan vloeren, pvc, laminaat, tapijt, vinyl en marmoleum. Daarnaast bieden zij binnenzonwering, vitrages, gordijnen en zelfs kunstgras is aanwezig. Het plaatje kan helemaal afgemaakt worden met een prachtig behang van Arte of Kek Amsterdam.

Voor hulp bij het (her) inrichten van jouw bedrijfspand of woning ben je hier aan het juiste adres.Eventueel aanvullend kleuradvies, een moodboard of een 3d tekening behoort tot de mogelijkheden. Wil je een mooi passende kunstboeket of een andere passende eyecatcher in je woning, vraag naar de mogelijkheden.

Samen met een deskundig team zowel in de winkel als bij jou thuis over de vloer, geven Inge Sengers en Edwin Giebels met hun stoffeerders jouw graag een passend advies. Persoonlijk contact en een eerlijk advies legt immers de basis van een tevreden klant. Korte lijnen, betrokkenheid en service staan hoog in het vaandel bij Houzing!

Loop eens binnen, ze helpen je graag en de koffie staat altijd klaar!

Houzing vloer en interieur
Industrieweg 15
6562 AP Groesbeek
Tel: 024-785 77 63

Openingstijden : woensdag- donderdag- vrijdag en zaterdag van 10.00 tot 17.00 uur

 

Naar het overzicht

Remi van Bergen

Over de schrijver

Remi van Bergen

Oprichter RvB Media en uitgever van 6 regionale edities Topic Magazine. Het gezicht van de regio en uw communicatie adviseur voor zichtbaarheid. Allrounder en in het bezit van jarenlange ervaring in de schrijvers- en communicatiewereld, altijd nieuwsgierig naar actualiteiten en bedrijvig in vrijwilligerswerk voor meerdere verenigingen.

Lees meer

© 2023  |  RvB Media - Topic Magazines  |  Privacyverklaring