Jouw Kerstwensen bespreken bij een kopje koffie?

HO HO HO ‘ns even, sta ‘ns even stil, want de tijd gaat al zo hard. Al aan Kerst gedacht? Al bedacht hoe je jouw team en de relaties wil bedanken aan het eind van het jaar? La Touche Magique uit Groesbeek biedt kerstpakketten voor elk budget.

HO HO HO ‘ns even, sta ‘ns even stil, want de tijd gaat al zo hard. Al aan Kerst gedacht? Al bedacht hoe je jouw team en de relaties wil bedanken aan het eind van het jaar? La Touche Magique uit Groesbeek biedt kerstpakketten voor elk budget.

Kerstpakketten, kant en klaar
Dat de Corona-periode er misschien toe leidt dat er minder te besteden is voor een kerstpakket, wil niet zeggen dat er geen mogelijkheden zijn om de waardering voor je medewerkers en relaties uit te spreken. Misschien wil je juist nu benadrukken hoe blij je bent met hun inzet of samenwerking dit jaar, ook al waren er de nodige maatregelen binnen jouw organisatie.

La Touche Magique biedt meer dan honderd reeds samengestelde kerstpakketten, voor ieder budget. Je vindt ze in mijn kerstshop op www.magischekerstpakketten.nl. Je kunt er zelfs al een kerstgeschenk vinden voor iets meer dan vijf euro. Snel en eenvoudig geregeld.

Is er een kerstpakket dat je aanspreekt, maar het is het nog niet helemaal? Dan is het mogelijk hierin aanpassingen te doen. Zodanig dat het wel en volledig naar jouw tevredenheid is.

Een kerstpakket, speciaal voor jou(w relaties) gemaakt
Als personal gift shopper is het mijn kracht een cadeau te verzinnen dat aansluit op jouw wensen. Een compleet custom made kerstpakket behoort dan ook zeer zeker tot de mogelijkheden. Een pakket dat uitstraalt dat er speciaal voor de ontvanger is geshopt. Dat extra beetje aandacht dat jouw relatie verdient.

Het lijkt alsof Kerst nog even duurt, maar zoals je ongetwijfeld zelf ook ervaart, de tijd vliegt. Wacht dan ook niet te lang, want voordat je het weet, grijp je mis en is de voorraad niet meer toereikend. Schroom dan vooral niet om contact op te nemen om te bekijken wat er nog wel mogelijk is.

Ik kom graag bij je op de koffie om samen jouw kerstwensen te bespreken.

Graag tot snel!
Sonja van Duijnhoven
sonja@latouchemagique.nl
T. 085-060 24 68 (ook voor WhatsApp) 

www.magischekerstpakketten.nl

 

Naar het overzicht

Remi van Bergen

Over de schrijver

Remi van Bergen

Oprichter RvB Media en uitgever van 6 regionale edities Topic Magazine. Het gezicht van de regio en uw communicatie adviseur voor zichtbaarheid. Allrounder en in het bezit van jarenlange ervaring in de schrijvers- en communicatiewereld, altijd nieuwsgierig naar actualiteiten en bedrijvig in vrijwilligerswerk voor meerdere verenigingen.

Lees meer

© 2024  |  RvB Media - Topic Magazines  |  Privacyverklaring