Kerstmis, heerlijk!

De tijd van kerstcadeaus, warme chocomel en een kerstfilm. De tijd van samen zijn in prachtig versierde kamers én de foute kersttrui mag daar ook best bij.

De tijd van kerstcadeaus, warme chocomel en een kerstfilm. De tijd van samen zijn in prachtig versierde kamers én de foute kersttrui mag daar ook best bij.

Mijn werkplek was de afgelopen weken een gezelligheid van een hele andere orde. Overal verpakkingen en ingepakte cadeaus. Voor werkgevers die hun medewerkers en relaties met Kerst willen bedanken voor hun inzet, stelde ik de mooiste cadeaus samen. Voor gezinnen pakte ik de leukste verrassingen in.  En oh, wat blijf ik het moeilijk vinden mijn mond te houden over de inhoud van een cadeau. Het liefst vertel ik er honderduit over in al mijn enthousiasme.

Ook in 2020 sta ik met La Touche Magique klaar voor bedrijven en particulieren als het gaat om onder meer originele verrassende relatiegeschenken, verjaardagscadeaus, jubilea-, geboorte- en huwelijksgeschenken. Ik bedenk ze niet alleen voor je, ik regel ze ook voor je. Al of niet gepersonaliseerd. Wil jij jouw medewerkers met hun verjaardag verrassen? Samen nemen we de details door, jij geeft mij de data en de rest wordt geregeld. Sta jij op een event en wil je opvallen tussen de andere aanwezigen? Ik bedenk graag een toepasselijke give away. En uiteraard ben ik er voor jouw pennen, tassen, blocnotes, flesjes water met eigen etiket, gegraveerde drinkglazen en reclamekleding. Je kunt het zo gek niet bedenken of La Touche Magique verzorgt het voor je.

Bel of app naar 085-060 24 68 voor meer info. www.latouchemagique.nl

Ik wens je een magische Kerst en een mooi oud en nieuw.
Graag tot in 2020!

Met dank aan de Wolfsberg dat ik er een foute kersttruifoto mocht maken.

Naar het overzicht

© 2024  |  RvB Media - Topic Magazines  |  Privacyverklaring