Knip, kleur en beauty abonnementen

Knippen en kleuren voor een vast en laag bedrag per maand, dat kan bij Hair & Beauty studio Marc.

Knippen en kleuren voor een vast en laag bedrag per maand, dat kan bij Hair & Beauty studio Marc.

Ook voor een ‘gewone’ knip- of kleurafspraak kun je hier terecht. Maar Patricia van Hair & Beauty Studio Marc vindt dit abonnement de ideale oplossing voor iedereen die zijn of haar kapsel graag altijd verzorgd wilt hebben: “De klant komt een keertje extra naar de kapper, bijvoorbeeld voor een feestje. Zo ben je altijd op en top verzorgd”.

Bij de knip en kleurabonnementen mag je maximaal twee keer per maand je coupe of kleur laten bijwerken en je bepaalt helemaal zelf wanneer en hoe vaak je langs komt. De abonnementen-trend zien we in ons dagelijks leven overal terug: bij de sportschool, voor onze telefoon en zelfs voor onze fiets of wasmachine.

Een abonnement is ook een geweldig idee, bijvoorbeeld voor de feestdagen, om cadeau te doen. Bij de kleur-abonnementen kijken we ‘op maat’ naar de wens van de klant en de hoeveelheid product die nodig is: een eerlijk systeem dus voor iedere klant!

Een knip-abonnement sluit je al af vanaf een laag maandbedrag van € 26,00. Naast een abonnement voor knippen en/of kleuren is er ook een BEAUTY-abonnement voor een beautybehandeling van 60 of 90 minuten per maand. Voor € 27,50 per maand kun je elke maand je wenkbrauwen laten epileren en je gezicht laten harsen. Zo wordt een verzorgd uiterlijk voor iedereen betaalbaar en mogelijk.

En dat alles in een ongedwongen sfeer in een salon waar kwaliteit altijd voorop staat!

Iets voor jou? Loop even binnen bij
Hair & Beauty Studio Marc,
Pannenstraat 2
Groesbeek tel: 024-397 3447

 

 

Naar het overzicht

Remi van Bergen

Over de schrijver

Remi van Bergen

Oprichter RvB Media en uitgever van 6 regionale edities Topic Magazine. Het gezicht van de regio en uw communicatie adviseur voor zichtbaarheid. Allrounder en in het bezit van jarenlange ervaring in de schrijvers- en communicatiewereld, altijd nieuwsgierig naar actualiteiten en bedrijvig in vrijwilligerswerk voor meerdere verenigingen.

Lees meer

© 2024  |  RvB Media - Topic Magazines  |  Privacyverklaring