Koningsdag op 27 april 2024 in Kleve - koninklijk beleven

Speurtocht op de verjaardag van de Nederlandse koning

Speurtocht op de verjaardag van de Nederlandse koning

Op 27 april 2024 viert de Nederlandse koning Willem Alexander zijn verjaardag - en de stad Kleef viert mee!

Als lid van de Oranje Route - een vereniging van steden met historische banden met het Nederlandse koningshuis - toont Kleve dit jaar zijn verbondenheid met het buurland met een speciale actie!

Onder het motto "koninklijk beleven" heeft Wirtschaft, Tourismus & Marketing Stadt Kleve GmbH een ludieke speurtocht ontwikkeld waarbij bezoekers op 27 april tussen 10 en 16 uur een poster met een afbeelding van een kroon in de etalages van 17 verschillende winkels in het stadscentrum moeten vinden. Met een stempelkaart kunnen bezoekers daar een stempel verzamelen en met in totaal zes stempels meedoen aan de prijsspel. De winnaar wordt getrokken uit alle ingevulde stempelkaarten en kan zich verheugen op een speciale „Kleefse Dag“ met diverse waardebonnen van Kleef.

De stempelkaarten zijn op 27 april verkrijgbaar bij de Tourist Info van de stad Kleve (Minoritenplatz 2) en in de deelnemende winkels of kunnen worden gedownload op www.kleve-tourismus.de

Sommige winkels hebben ook andere activiteiten bedacht ter gelegenheid van Koningsdag waar bezoekers van het stadscentrum naar uit kunnen kijken.

Meer informatie, de deelnamevoorwaarden en een overzicht van de deelnemende winkels zijn te vinden op

 

Naar het overzicht

© 2024  |  RvB Media - Topic Magazines  |  Privacyverklaring