Lekker warm de winter in

Warm erbij zitten deze winter, zonder een hoge gasrekening? Heijmans Airconditioning maakt het mogelijk!

Warm erbij zitten deze winter, zonder een hoge gasrekening? Heijmans Airconditioning maakt het mogelijk!

Een airconditioning wordt ook wel een lucht-lucht warmtepomp genoemd. Het is uitstekend mogelijk om in de zomer en in de winter uw huis op de juiste tempratuur te houden. Doordat een airconditioning elektriciteit gebruikt, voorkomt u een hoge gasrekening en heeft u de investering op korte termijn terugverdiend. Naast dat u dus geld bespaart, levert een airconditioning ook een waardevermeerdering van uw huis op. Hierdoor weten zowel huiseigenaren als verhuurders Heijmans Airconditioning goed te vinden.

Jeremy Heijmans -eigenaar van Heijmans Airconditioning- ''Natuurlijk begrijp ik dat mensen graag willen besparen op de energierekening en dat er dan niet direct aan een airco wordt gedacht. Een airco is een duurzame en onderhoudsvriendelijke oplossing om uw huis te verwarmen in de winter en in de zomer te koelen.''

Met de nieuwste technologieën is het mogelijk om een optimaal rendement en een maximale energiebesparing te realiseren. Met de expertise van Heijmans Airconditioning wordt er altijd een scherp en een op maat gemaakt advies voor u samengesteld. Om vrijblijvend en kosteloos een op maat gemaakt advies te ontvangen, komt Jeremy Heijmans graag uw wensen en woonruimte inventariseren. 

Wilt u ook beginnen met besparen? Neem contact op met Heijmans Airconditioning! Tel; 06-30614042 E-mail; info@heijmansairconditioning.nl 

Naar het overzicht

Remi van Bergen

Over de schrijver

Remi van Bergen

Oprichter RvB Media en uitgever van 6 regionale edities Topic Magazine. Het gezicht van de regio en uw communicatie adviseur voor zichtbaarheid. Allrounder en in het bezit van jarenlange ervaring in de schrijvers- en communicatiewereld, altijd nieuwsgierig naar actualiteiten en bedrijvig in vrijwilligerswerk voor meerdere verenigingen.

Lees meer

© 2024  |  RvB Media - Topic Magazines  |  Privacyverklaring