LET’S SAY YES TO ADVENTURE…

LET’S SAY YES TO ADVENTURE…

LET’S SAY YES TO ADVENTURE…

Je kent het wel, ik zou graag dit of dat willen doen… Vaak denk je dan: dat kan niet want… Nee eigenlijk onzin, wanneer je écht graag iets wilt ondernemen, gewoon doen! Voor je het weet zit je leven er hier op en heb je misschien eeuwig spijt omdat je hetgeen dat je zo graag wilde doen, niet hebt gedaan. Joyce en Raja doen het, zij jagen hun droom na en gaan vanaf januari 2023 voor een jaar naar Curaçao, om daar te werken en daarnaast vooral te genieten van dit heerlijke eiland.

“Ja leuk he”, zegt Joyce. “De titel spreekt misschien al wel boekdelen, tijd voor een nieuw avontuur en dat avontuur… dat begint sneller dan ik in eerste instantie voor ogen had. Maar voordat ik hier meer over ga vertellen, lijkt het mij handig dat ik vertel hoe het begon, met die ene cruciale vraag van Raja: ‘Hey schat, hoe zou jij het vinden om voor één jaar op een eiland te gaan wonen?’ ‘Een eiland? Welk eiland?’ antwoordde Joyce ‘Nou, wat dacht je van Curaçao?’ En daar hoefde ik gelukkig maar één seconde over nadenken. ‘Natuurlijk wil ik wonen op een eiland, wanneer gaan we?’ En zo belandden wij ineens op dit punt: dus vanaf half januari vertrekken wij samen naar het zonovergoten en prachtige eiland Curaçao!”

“Toen het hoge woord eruit was, kwam alles in een stroomversnelling. Het regelen van onderdak, documenten, geregistreerd partnerschap, koffers, verhuisdozen, een nieuwe baan… De laatste weken bij mijn huidige werkgever en het inpakken van dozen. Ondertussen herontdekte ik mijn passie voor schrijven. Tussen al dat geregel door, vind ik daarin mijn rust. Gelukkig weet ik dat deze passie nog een staartje zal krijgen, dit avontuur is natuurlijk het vastleggen waard.”

“Ben je nieuwsgierig geworden en wil je ons blijven volgen? Lees dan alvast onze eerste blog ‘Let’s say yes to adventure…’, volg ons op Instagram (@joyontheisland & @visitcuradise) en abonneer op ons YouTube-kanaal om onze wekelijkse vlogs te volgen.”

See you on the island!
Joyce en Raja

Naar het overzicht

Remi van Bergen

Over de schrijver

Remi van Bergen

Oprichter RvB Media en uitgever van 6 regionale edities Topic Magazine. Het gezicht van de regio en uw communicatie adviseur voor zichtbaarheid. Allrounder en in het bezit van jarenlange ervaring in de schrijvers- en communicatiewereld, altijd nieuwsgierig naar actualiteiten en bedrijvig in vrijwilligerswerk voor meerdere verenigingen.

Lees meer

© 2024  |  RvB Media - Topic Magazines  |  Privacyverklaring