Mijn aanbod kent geen grenzen

"Wat heb jij een leuk beroep”, hoor ik mensen vaak zeggen. “Klopt!”. Hartstikke leuk; personal gift shopper. Tegelijkertijd merk ik dat mijn dienst nog lang niet bij iedereen bekend is.

"Wat heb jij een leuk beroep”, hoor ik mensen vaak zeggen. “Klopt!”. Hartstikke leuk; personal gift shopper. Tegelijkertijd merk ik dat mijn dienst nog lang niet bij iedereen bekend is.

Of men denkt dat men de hoofdprijs betaalt, alleen voor de dienstverlening zelf al. Dan leg ik uit dat ik mijn gewin haal door onder meer daar in te kopen waar winkeliers of webshops ook inkopen. Sterker nog, mijn aanbod kent geen grenzen. Op die manier kan ik inspelen op iedere aanvraag en niet vaak verkoop ik “nee” gelukkig. Als dat al zo is, dan is het vaak een tijdkwestie geweest.

Kerst en Sinterklaas
Als het om kerstpakketten gaat, is het verstandig niet te lang meer te wachten. Voorraden gaan hard. Daarnaast kost een custom made aanvraag tijd en aandacht. Ik heb niet altijd grip op het creatieve proces, waardoor er tussen aanvraag en voorstel enige tijd kan zitten.
Gelukkig bied ik ook reeds samengestelde kerstpakketten uit voorraad. Deze vind je op www.magischepakketten.nl. Daar tref je eveneens de Sinterklaasgeschenken aan. En door het jaar heen wordt het assortiment regelmatig aangepast aan de tijd van het jaar. Wellicht vind je er al een cadeau dat je aanspreekt en dat al helemaal naar je zin is.
Liever iets speciaal voor jouw relaties en medewerkers bedacht? Ik bedenk en verzorg graag iets passends.

Alleen voor grotere aantallen?
Nee hoor, of het nu om één cadeau gaat, enkele stuks, tientallen, honderden of duizenden, het maakt niet uit. Een give away voor een euro of een geschenk voor honderd euro, iedere aanvraag pak ik met net zoveel plezier aan. Of dat nu om kerstpakketten gaat, sinterklaascadeaus, promotionele artikelen of een cadeautje op een totaal onverwacht moment. La Touche Magique, Daar pak je mee uit!

Naar het overzicht

© 2024  |  RvB Media - Topic Magazines  |  Privacyverklaring