Mijn allergrootste passie is fotografie

Sandra Eeren uit Groesbeek is alweer drie jaar bezig met haar passie: fotografie. Eigenlijk al veel langer, maar sinds drie jaar als zelfstandig onderneemster met 'Sandra Eeren Fotografie'. Ik ging bij Sandra op bezoek.

Sandra Eeren uit Groesbeek is alweer drie jaar bezig met haar passie: fotografie. Eigenlijk al veel langer, maar sinds drie jaar als zelfstandig onderneemster met 'Sandra Eeren Fotografie'. Ik ging bij Sandra op bezoek.

“Ja, het is eigenlijk een uit de hand gelopen hobby waar ik mijn werk van heb gemaakt”, begint Sandra. “Maar daarom is het juist hartstikke leuk. Het vastleggen van mooie momenten, emoties en herinneringen voor een ander, dat is geweldig om te kunnen doen. In het begin heb ik me veel verdiept in bruidsfotografie, leuk om te doen, maar dat kost veel tijd en is erg specialistisch werk.

Ik vind het fijn om in de buitenlucht te fotograferen, vanwege het licht, de verschillende soorten natuur en het geeft me energie. De klanten ervaren het als prettig vanwege de ongedwongen sfeer. Daarom kies Ik ervoor om vooral veel familie- en gezinsfotografie te doen en ook loveshoots zijn populair.”

“Sinds kort heb ik een eigen fotostudio aan huis. Ik focus op een nieuwe trend: Cake smash fotografie. Dit wordt veelal geboekt om een eerste of tweede verjaardag te vieren en dus vast te leggen met geweldige beelden als herinnering voor later. Kinderen vermaken zich met het smullen met handjes en voetjes van een thema taart. Dit kan overigens ook met donuts, koekjes, spaghetti, fruit en groente. Ook met vingerverf kliederen is een optie. Of een leuke themashoot en daar is overigens niet persé een verjaardag voor nodig. Er is keuze uit talloze achtergronden en thema’s en heb jij als ouder een leuk idee sta ik natuurlijk open voor jouw wensen.“

Plan nu alvast een afspraak 4 tot 6 weken voor de verjaardag van jouw kindje in mijn online agenda, dan maak ik onvergetelijke beelden. Ideaal om te gebruiken voor de verjaardaguitnodiging.

Meer info bel met Sandra 06-20444144
of neem eens een kijkje op

Naar het overzicht

Remi van Bergen

Over de schrijver

Remi van Bergen

Oprichter RvB Media en uitgever van 6 regionale edities Topic Magazine. Het gezicht van de regio en uw communicatie adviseur voor zichtbaarheid. Allrounder en in het bezit van jarenlange ervaring in de schrijvers- en communicatiewereld, altijd nieuwsgierig naar actualiteiten en bedrijvig in vrijwilligerswerk voor meerdere verenigingen.

Lees meer

© 2024  |  RvB Media - Topic Magazines  |  Privacyverklaring