Muziekstudio DerkeNel, daar zit muziek in

Musicus Gerry Jansen opende enige tijd geleden zijn eigen muziek- c.q. opnamestudio DerkeNel in Milsbeek. Hiermee kwam zijn droom, een eigen studio, uit. We spreken met hem.

Musicus Gerry Jansen opende enige tijd geleden zijn eigen muziek- c.q. opnamestudio DerkeNel in Milsbeek. Hiermee kwam zijn droom, een eigen studio, uit. We spreken met hem.

De studio is gevestigd op een prachtige locatie aan de Ringbaan in Milsbeek. “Ja we zitten hier op een heel mooie plek, vanuit de studio kijk je zo over de weilanden richting Duitsland, het Reichswald”, zegt Gerry. “Regelmatig komen hier artiesten die er aangenaam door verrast worden, ze krijgen een soort vakantiegevoel. Dat is een mooie bijkomstigheid, maar ze komen hier natuurlijk om muziek op te nemen.
Met zijn ruim 45 jaren muziek ervaring kan Ger in zijn studio op een rustige en aangename manier ondersteunen bij het produceren van orkestbanden of het opnemen van een single of album. In gezamenlijk overleg worden toonaard, het genre en de stijl bepaald. De studio is ruim opgezet zodat er ook volledige bands live kunnen inspelen. Iedereen is hier welkom en we gaan altijd samen kijken wat het beste bij de stem c.q. instrument past.

De naam Derkenel is afkomstig van Gerry’s overgrootouders Derk en Nel. “Ger komt uit Groesbeek, daar hebben veel mensen een bijnaam, Derkenel was die van zijn overgrootouders. Zijn vader heeft Gerry op het muzikale spoor gezet. Hij speelde in zijn jeugd ook accordeon. Hij speelt al vanaf zijn negende accordeon. Vanaf zijn 16e kwam daar hammond orgel, piano bij en nu dan een eigen muziekstudio.

Meer info Studio DerkeNel Telefoon 06-51002066 of kijk eens op:

Naar het overzicht

Remi van Bergen

Over de schrijver

Remi van Bergen

Oprichter RvB Media en uitgever van 6 regionale edities Topic Magazine. Het gezicht van de regio en uw communicatie adviseur voor zichtbaarheid. Allrounder en in het bezit van jarenlange ervaring in de schrijvers- en communicatiewereld, altijd nieuwsgierig naar actualiteiten en bedrijvig in vrijwilligerswerk voor meerdere verenigingen.

Lees meer

© 2024  |  RvB Media - Topic Magazines  |  Privacyverklaring