Nieuwe nagelstudio in Millingen

Millingen krijgt er op 1 november een nieuwe nagelstudio bij. In het pand van Mooi Puur opent Melissa Bao haar salon ‘The Beautyhouse’.

Millingen krijgt er op 1 november een nieuwe nagelstudio bij. In het pand van Mooi Puur opent Melissa Bao haar salon ‘The Beautyhouse’.

Voor Melissa komt hiermee een droom uit: “Ik werkte al lang als nagelstyliste bij de mensen aan huis (in loondienst). Maar ik wist al dat ik in de toekomst graag voor mezelf wilde beginnen. Toen deze kans voorbij kwam heb ik ‘m dan ook met twee handen aangegrepen”, zegt ze. “En dat ook nog in het mooie pand van Mooi Puur, dat is helemaal fantastisch, een droom komt uit.” Melissa werkt graag op een natuurlijke nagel, ze volgde de nodige opleidingen en werkt volgens het BIAB systeem. Bij elke BIAB behandeling worden je eigen nagels sterker door de verzadiging. De voordelen van BIAB nagels: BIAB zorgt voor versteviging van de nagels, herstelt beschadigde nagels, egaliseert oneffenheden in de nagel, heeft een sterke hechting, zorgt voor slanke nagels en blijft wel drie tot vier weken intact. Deze behandeling is bedoeld voor de natuurlijke nagels. “Tegenwoordig hebben we namelijk zoveel mooie producten, waarmee je de natuurlijke nagel goed kunt versterken dat je geen kunstnagel meer nodig hebt. Het BIAB treatment is de toekomst, kom en ervaar het zelf!  

In de openingsmaand november geeft Melissa een gratis manicure behandeling weg af bij afname van een BIAB behandeling!

Nagelstudio The Beautyhouse is gevestigd in Prins Bernhardstraat 1, Millingen aan de Rijn. Bel voor een afspraak: 06-55918937

Naar het overzicht

Remi van Bergen

Over de schrijver

Remi van Bergen

Oprichter RvB Media en uitgever van 6 regionale edities Topic Magazine. Het gezicht van de regio en uw communicatie adviseur voor zichtbaarheid. Allrounder en in het bezit van jarenlange ervaring in de schrijvers- en communicatiewereld, altijd nieuwsgierig naar actualiteiten en bedrijvig in vrijwilligerswerk voor meerdere verenigingen.

Lees meer

© 2024  |  RvB Media - Topic Magazines  |  Privacyverklaring