Nina jaagt haar droom na

Soms kom ik voor Topic heel bijzondere mensen tegen en Nina Wollenberg is er zo eentje! Deze Groesbeekse dame heeft op haar veertiende een droom die ze wil najagen. Een droom die zelfs al deels is uitgekomen. Wat haar droom is…?  ik sprak erover met haar.

Soms kom ik voor Topic heel bijzondere mensen tegen en Nina Wollenberg is er zo eentje! Deze Groesbeekse dame heeft op haar veertiende een droom die ze wil najagen. Een droom die zelfs al deels is uitgekomen. Wat haar droom is…?  ik sprak erover met haar.

Op een dinsdagavond ga ik samen met mijn stagiaire Anne op bezoek bij de familie Wollenberg. Ik word ontvangen door vader Tom en moeder Nicole. We lopen de tuin in en daar komt Nina ons al spontaan tegemoet lopen. We gaan heerlijk buiten zitten en beginnen het gesprek. En soms heb je dat: gooi er een kwartje in en je hoeft alleen maar te luisteren. In het geval van Nina bedoel ik dat erg positief; ze vertelt vol passie over haar droom en haar belevenissen. Nina wil namelijk graag beroemd worden, op tv komen en presenteren. En ja, ze praat erg makkelijk, is super positief en enthousiast, ik hou ervan!

Nikkie's make-up mansion
Afgelopen voorjaar was Nina al te zien op tv in het programma Nikkie's make-up mansion. Speciaal voor tien jonge talentvolle creatievelingen opent Nikkie de Jager haar mansion. Hier laten ze zien wat ze zoal in huis hebben op het gebied van Make-up en visagie. “Ja, dat was een erg mooi avontuur”, zegt Nina. “Ik had me opgegeven zonder ook maar überhaupt een reactie te verwachten. Maar jawel, ik mocht auditie komen doen, voorrondes doorlopen en uiteindelijk zat ik bij de laatste tien! Casting in Amsterdam, opnames in Naarden samen met de andere meiden en jongens, ik voelde me helemaal thuis in deze wereld. Niet alleen de visagie maar alles eromheen sprak me enorm aan. We moesten onszelf ook presenteren en dat lukt me aardig. Sterker nog, ik zit in een soort van database waar alle talentvolle presentatrices in zitten, echt vet! Ik hoop dat ik daar een keer kom bovendrijven, dat zou mijn ultieme droom zijn.”

TikTok als sprinplank
Om haar droom na te jagen is Nina ook erg actief op TikTok. “Op TikTok heb ik ruim vijftigduizend volgers en daar leer ik erg veel van. Je bent daar toch ook altijd bezig met performen en dat is echt wel mijn ding. Laatst heb ik zelfs een filmpje met oma opgenomen, dat is al meer dan één miljoen keer bekeken, dat is toch fantastisch! Wie weet ontdekken ze me daar!”

Europees kampioen!
En dat Nina goed kan performen blijkt. Samen met haar dansschool ‘Max Studio’s’ werd ze afgelopen maand met haar team ‘True Dedication’ Europees Kampioen. “Ja, dansen is ook iets wat ik erg graag doe, ik dans de hele dag. Ooit begon ik hier in Groesbeek, maar uiteindelijk ben ik in Arnhem terecht gekomen. Daar dans ik twee keer in de week en natuurlijk oefen ik thuis om het helemaal perfect te kunnen. We hebben een erg leuke en gemotiveerde groep dansers die allemaal het beste in zichzelf naar boven willen halen, dat wil ik ook.”

Tot slot vertelt Nina ons nog dat ze zich in de toekomst zeker nog voor andere tv programma’s gaat aanmelden. Nou Nina, jij gaat er zeker komen!! Heel veel succes met alles en we komen zeker nog eens terug als je een echte BN-er bent!!

Succes en bedankt voor de koffie!
Anne en Remi

Naar het overzicht

Remi van Bergen

Over de schrijver

Remi van Bergen

Oprichter RvB Media en uitgever van 6 regionale edities Topic Magazine. Het gezicht van de regio en uw communicatie adviseur voor zichtbaarheid. Allrounder en in het bezit van jarenlange ervaring in de schrijvers- en communicatiewereld, altijd nieuwsgierig naar actualiteiten en bedrijvig in vrijwilligerswerk voor meerdere verenigingen.

Lees meer

© 2024  |  RvB Media - Topic Magazines  |  Privacyverklaring