Omdat liefde niet ophoudt waar het leven eindigt.

“Je onderscheidt je niet door rode en blauwe kisten aan te bieden maar door hoe je families begeleidt”

“Je onderscheidt je niet door rode en blauwe kisten aan te bieden maar door hoe je families begeleidt”

Marie-José Peters-Boerman zorgt voor een persoonlijke en betrokken begeleiding bij de uitvaart van je dierbare op een manier die past bij degene die is overleden en zijn nabestaanden. Dit kan op verschillende wijzen, van traditioneel tot modern of een combinatie van beide.

Ze investeert in de nabestaanden en neemt er de tijd voor, doordat zij een kleinschalige organisatie heeft kan dit ook. “Je onderscheidt je niet door rode en blauwe kisten aan te bieden maar door hoe je mensen begeleidt. Hierbij zijn betrokkenheid en een persoonlijke benadering het uitgangspunt. Ik sta mensen bij tijdens één van de moeilijkste momenten in hun leven, namelijk wanneer ze afscheid moet nemen van één van hun dierbaren. Samen zorgen we ervoor dat het afscheid past bij jouw dierbare én bij jou en daarin probeer ik je zoveel mogelijk te ontzorgen.”

Als uitvaartverzorger heeft zij een veelzijdige rol: “Ik ben niet alleen iemand die de familie in deze moeilijke tijd bijstaat maar tegelijkertijd ben ik ook degene die alles rondom de uitvaart regelt en dat vraagt empathisch vermogen, organisatietalent en communicatieve vaardigheden. Ik ben betrokken bij de families en ga doortastend te werk. Elke familie is anders en ik wil bij elke familie de aansluiting vinden.” Desgewenst kan zij ook de invulling van de afscheidsdienst voor haar rekening nemen.

​Marie-José heeft goede afspraken met uitvaartcentra in de regio, waardoor zij terecht kan in uitvaartcentra in Groesbeek, Nijmegen, Beuningen, Cuijk, Gennep en Boxmeer. Daarlangs heeft zij een uniek samenwerkingsverband met Buitenplaats Zevenhutten, een kleinschalig crematorium in Cuijk.

Luisteren, ontzorgen, inlevingsvermogen en betrokkenheid zijn voor haar sleutelwoorden voor het realiseren van een gedenkwaardig afscheid. Omdat liefde niet ophoudt waar het leven eindigt..

Marie-José Peters-Boerman Tel: 06 10 66 34 44 of kijk eens op

Naar het overzicht

Remi van Bergen

Over de schrijver

Remi van Bergen

Oprichter RvB Media en uitgever van 6 regionale edities Topic Magazine. Het gezicht van de regio en uw communicatie adviseur voor zichtbaarheid. Allrounder en in het bezit van jarenlange ervaring in de schrijvers- en communicatiewereld, altijd nieuwsgierig naar actualiteiten en bedrijvig in vrijwilligerswerk voor meerdere verenigingen.

Lees meer

© 2024  |  RvB Media - Topic Magazines  |  Privacyverklaring