Op zoek naar rust en ontspanning?

Gun jezelf een Soundhealing!

Gun jezelf een Soundhealing!

Monique Ebbers uit Groesbeek is de trotse eigenaresse van ‘Balans Soundhealing’. Soundhealing is: iemand lichamelijk, emotioneel en mentaal weer in balans brengen door middel van trilling en klank van verschillende klankschalen en andere instrumenten. Daar wil ik meer van weten, ik ga bij haar op de koffie.

“Ik gaf (sinds 2013) Shiatsu en wellness massages, toen ik hoorde over de werking van klankschalen”, zegt Monique. “Dat maakte mij nieuwsgierig en ik ben me erin gaan verdiepen; Dít is wat ik mensen wil laten ervaren! Ik volgde de opleiding Soundhealing en verschillende aanvullende cursussen.
Sinds 2017 ben ik volledig overgegaan op het geven van Soundhealing.”

Soundhealing is geschikt voor iedereen  die veel ‘in zijn hoofd zit’, last heeft van stress, onrust, burn-out klachten, of die letterlijk en figuurlijk vastzit of moeite heeft zich te concentreren. Slapeloosheidsklachten kunnen verminderen, de energie kan beter doorstromen waardoor blokkades kunnen worden opgeheven en iemand lekkerder in zijn vel komt te zitten. Het zorgt voor een diepe ontspanning en heeft een helend effect op zowel lichaam als geest.

Die diepe ontspanning heb ik zelf mogen ervaren. Ik kreeg een Klankschaalmassage van Monique. Ik was wat sceptisch, maar nadat ik binnen vijf minuten helemaal weg was, bleek dit onterecht. Na een uur kwam ik volledig ontspannen en energieker van de massagetafel. Het werkt dus echt!

“Je kunt bij Balans terecht voor een Klankschaalmassage, Polariteitsmassage of Stemvork behandeling. Maar ook voor een Klankreis, ook wel Sound Journey genoemd.
De Klankreis is, in overleg, ook op locatie mogelijk. Bijvoorbeeld samen met vriendinnen of collega’s!”

Graag tot ziens in mijn praktijk

Balans Soundhealing
Monique Ebbers
Tel. 06 – 42 82 88 94

 

Naar het overzicht

Remi van Bergen

Over de schrijver

Remi van Bergen

Oprichter RvB Media en uitgever van 6 regionale edities Topic Magazine. Het gezicht van de regio en uw communicatie adviseur voor zichtbaarheid. Allrounder en in het bezit van jarenlange ervaring in de schrijvers- en communicatiewereld, altijd nieuwsgierig naar actualiteiten en bedrijvig in vrijwilligerswerk voor meerdere verenigingen.

Lees meer

© 2024  |  RvB Media - Topic Magazines  |  Privacyverklaring