Passie voor het slagersvak

Tim Janssen opende afgelopen april zijn eigen keurslagerij aan de Bellevue in Groesbeek. De 22-jarige Ewijkenaar maakte een vliegende start. Geen dag is het rustig geweest in zijn winkel en als kroon op zijn werk werden zijn spareribs bekroond tot de beste 10 uit Nederland. Topic ging er op bezoek.

Tim Janssen opende afgelopen april zijn eigen keurslagerij aan de Bellevue in Groesbeek. De 22-jarige Ewijkenaar maakte een vliegende start. Geen dag is het rustig geweest in zijn winkel en als kroon op zijn werk werden zijn spareribs bekroond tot de beste 10 uit Nederland. Topic ging er op bezoek.

Wanneer we om 08.30 uur de winkel binnen gaan, is de vitrine al gevuld, geeft de oven een heerlijke grillworstgeur af en is Tim druk bezig om vers gehakt te maken. “Ja, zo gaat het hier elke dag”, zegt Tim. “We beginnen vroeg om ervoor te zorgen dat de winkel helemaal klaar is wanneer we opengaan. Eigenlijk is dit al vanaf 18 april, de dag dat ik open ben gegaan. Samen met mijn team van medewerkers staan wij elke dag graag klaar voor onze klanten.” En dat er aanloop is blijkt wel wanneer ik met Tim in gesprek ben. Klanten blijven komen en dat al om 08.30 uur. “Ja, dan hebben ze nog volop keus en ziet onze vitrine er op en top uit. Maar dat is eigenlijk de hele dag zo, we blijven aanvullen en verse producten maken. Het moet er goed uit zien en ook kwalitatief goed zijn, daar staan we voor.” En dat zijn producten goed zijn blijkt wel uit het feit dat de spareribs van Tim binnen zes weken bij de beste tien van Nederland zitten. “Daar ben ik trots op inderdaad. Ik heb mijn spareribs, zoals ik ze elke dag vers maak, ingezonden naar de vakjury van de KNS (Koninklijke Nederlandse Slagers branchevereniging) en dan krijg je het bericht dat je bekroond bent en bij de beste tien van Nederland zit, fantastisch!’’ Op het moment van drukken van deze Topic wordt de winnaar bekend gemaakt. Maar zegt Tim, ongeacht de uitslag, deze bekroning is nu al geweldig!   

Naast de heerlijke bekroonde spareribs is de keurslager ook het adres voor uw overheerlijk barbecue. Hij heeft diverse barbecuepakketten voor u klaarliggen, maar u kunt uw pakket ook zelf samenstellen. En o ja, elke dag vindt u er verse dagaanbiedingen. Nieuwsgierig geworden, loop eens binnen en proef het zelf!

Keurslager Tim Janssen, Bellevue 72, Groesbeek

www.timjanssen.keurslager.nl

 

Naar het overzicht

Remi van Bergen

Over de schrijver

Remi van Bergen

Oprichter RvB Media en uitgever van 4 regionale edities Topic Magazine. Het gezicht van de regio en uw communicatie adviseur voor zichtbaarheid. Allrounder en in het bezit van jarenlange ervaring in de schrijvers- en communicatiewereld, altijd nieuwsgierig naar actualiteiten en bedrijvig in vrijwilligerswerk voor meerdere verenigingen.

Lees meer

© 2019  |  RvB Media - Topic Magazines  |  Privacyverklaring