Restaurant Blooming is GEOPEND

Bij Parc Buitengewoon openden Bernadette en Bas Hopmans onlangs hun restaurant Blooming. De vervulling van een lang gekoesterde wens en een extra aanvulling op hun activiteiten voor Parc Buitengewoon.

Bij Parc Buitengewoon openden Bernadette en Bas Hopmans onlangs hun restaurant Blooming. De vervulling van een lang gekoesterde wens en een extra aanvulling op hun activiteiten voor Parc Buitengewoon.

“Restaurant Blooming staat wel los van ons park", zegt Bernadette. “Gasten kunnen via een andere ingang en parkeerplaats hier terecht voor een heerlijk diner. Oké, er is natuurlijk wel een connectie met Parc Buitengewoon, men mag er altijd een kijkje gaan nemen, maar het restaurant staat er helemaal los van.”

“Het restaurant hebben we in ons voormalige woonhuis gerealiseerd”, vult Bas aan. “In de voormalige woonkamer staan nu tafels en stoelen voor maximaal veertig personen. Het is er sfeervol en tijdens het diner maken we desgewenst ook heerlijk de houtkachel aan voor extra warmte en extra sfeer. Onze keuken is omgebouwd tot een grote en overzichtelijke open keuken. In de zomer kunnen de deuren open en zo maken we een connectie met het terras. Gasten kunnen dan live in onze keuken  meekijken. En in deze keuken werk ik graag samen met twee enthousiaste koks voor onze gasten. Een kijkje in de keuken nemen mag overigens altijd! Onze chefs werken met veel passie en vertellen hier graag wat over. We hebben om de 3 maanden een nieuwe kaart met daarin telkens een veranderde ‘chefs specials’. De gast heeft de keuze uit vier voor-, vier hoofd- en vier nagerechten. En we serveren een driegangenmenu voor slechts €39,50. We zijn open van woensdag tot en met zaterdag vanaf 15.00 uur. Helaas is ons restaurant niet ingericht op kinderen onder de veertien jaar en rolstoelgebruikers. Honden zijn niet toegestaan.

Op zondag 21 april is er een open dag bij Parc Buitengewoon en u kunt dan ook een kijkje nemen in het restaurant.

Restaurant Blooming
Kleefseweg 14, Ven Zelderheide
Reserveren: 06-51859414

www.restaurantblooming.nl

 

Naar het overzicht

Remi van Bergen

Over de schrijver

Remi van Bergen

Oprichter RvB Media en uitgever van 6 regionale edities Topic Magazine. Het gezicht van de regio en uw communicatie adviseur voor zichtbaarheid. Allrounder en in het bezit van jarenlange ervaring in de schrijvers- en communicatiewereld, altijd nieuwsgierig naar actualiteiten en bedrijvig in vrijwilligerswerk voor meerdere verenigingen.

Lees meer

© 2024  |  RvB Media - Topic Magazines  |  Privacyverklaring