Samen realiseren wij uw lichtplan

Lichtstudio Ralph Blankenaauw bestaat al sinds 1989. Ooit begonnen in Malden, met daarbij een heuse lampenwinkel met een diversiteit aan lampen. Daarnaast gaf Blankenaauw lichtadvies op maat aan bedrijf en particulier. Dat laatste doen ze nog steeds. Ik spreek erover met de huidige eigenaar Sietse Belt.

Lichtstudio Ralph Blankenaauw bestaat al sinds 1989. Ooit begonnen in Malden, met daarbij een heuse lampenwinkel met een diversiteit aan lampen. Daarnaast gaf Blankenaauw lichtadvies op maat aan bedrijf en particulier. Dat laatste doen ze nog steeds. Ik spreek erover met de huidige eigenaar Sietse Belt.

Sietse behaalde zijn Master in Architecture aan de TU Delft en is 7,5 jaar werkzaam geweest bij Philips Lighting. Daar is de passie voor verlichting ontstaan. Tijdens de veelal grote internationale projecten kwam hij in contact met gerenommeerde architecten en lichtontwerpers over de hele wereld. Dit, samen met enkele opleidingen in lichtontwerp (HBO Lichtontwerp + ELE) en een stukje ondernemerschap, vormde genoeg vertrouwen voor een sprong in het diepen.

Lichtarchitecten
“Ten opzichte van vroeger is wel het een en ander veranderd”, begint Sietse. “Inmiddels zijn wij voorzien van een continue stroom van elektriciteit die onze 24-uurs economie mogelijk maakt. LED is nu de standaard en het op de juiste wijze verlichten van onze werk- en leefomgeving is een vak op zich. En laten we daar bij Lichtstudio Ralph Blankenaauw BV nou erg goed thuis in zijn. Wij geven nog steeds het juiste lichtadvies op maat, voor binnen en buiten, aan bedrijf, instelling, overheid en aan particulier die licht zoeken in het midden,- en hogere segment. Opdrachtgevers noemen ons lichtarchitecten, en niet voor niets. De combinatie van creativiteit, technische kennis en moderne wetenschappelijke inzichten zorgt ervoor dat de verlichting van uw hotel, kantoor, zorginstelling, buitenruimte of woning in perfecte harmonie wordt gebracht met het interieur, de omgeving en met de mens die erin leeft of werkt. Voor zakelijke klanten bekijken we ook hoe ze in aanmerking kunnen komen voor duurzaamheidssubsidies.

Werkwijze
“Onze werkwijze is eerlijk en helder. Samen met onze potentiële klant bespreken we de wensen. We geven dan al een advies of iets haalbaar is of niet. Daarna maken we een uitgewerkte prijsopgave van het besproken lichtplan, zodat men vooraf weet waar men aan toe is. Bij akkoord bevinden van de prijsopgave maken we een uitgewerkte technische tekening die ervoor zorgt dat duidelijk wordt welke armaturen op welke plek komen. Ook ontvangt de klant een boekwerk dat meer inzicht geeft in de voorgestelde armaturen en waar ze exact gesitueerd zitten in het plan. Vervolgens bespreken we het lichtplan, waarbij we naast de technische tekening in overleg kunnen zorgen voor 3D visualisaties en zelfs animaties. Lichtstudio Ralph Blankenaauw doet al decennialang zaken in de lichtwereld, we zijn dan ook een van de weinige partijen die alle verlichtingsmerken kan leveren. Zeker voor de installateurs en interieurarchitecten is dit een meerwaarde.

Indien het lichtplan conform de wensen en eisen is goedgekeurd, dan kan men ons vragen om een partij te zoeken voor de installatie. Samen met één van onze elektrotechnische partners, (we werken met verschillende bedrijven samen, maar staan ook open voor andere gewenste installateurs) zorgen we ervoor dat het lichtplan tot in detail wordt gerealiseerd en onze klant tevreden is. Want wanneer onze klant tevreden is, zijn wij dat natuurlijk ook.”

Lichtstudio Ralph Blankenaauw
Hulsbroek 38 Groesbeek 
E-mail: info@lsrb.nl tel: (024) 388 0280

Naar het overzicht

Remi van Bergen

Over de schrijver

Remi van Bergen

Oprichter RvB Media en uitgever van 6 regionale edities Topic Magazine. Het gezicht van de regio en uw communicatie adviseur voor zichtbaarheid. Allrounder en in het bezit van jarenlange ervaring in de schrijvers- en communicatiewereld, altijd nieuwsgierig naar actualiteiten en bedrijvig in vrijwilligerswerk voor meerdere verenigingen.

Lees meer

© 2024  |  RvB Media - Topic Magazines  |  Privacyverklaring