Speciaal en uniek

Iedereen heeft zijn/haar eigen lifestyle en wil dus ook aan het interieur een eigen tintje geven. Ook in de slaapkamer, waar je gemiddeld een derde van je leven doorbrengt, wil je graag je eigen stijl uitdrukken.

Iedereen heeft zijn/haar eigen lifestyle en wil dus ook aan het interieur een eigen tintje geven. Ook in de slaapkamer, waar je gemiddeld een derde van je leven doorbrengt, wil je graag je eigen stijl uitdrukken.

In onze winkel vind je genoeg keuze om je slaapkamer een persoonlijk tintje te geven. Neem bijvoorbeeld het prachtige bedsysteem Someo van fabrikant Röwa dat zich aan je woonruimte, inrichtingsstijl en leefsituatie aanpast. Door een groot aantal verschillende maten, componenten en een ruime keuze aan meubelstoffen, zijn er diverse mogelijkheden voor een creatieve styling van je slaapkamer. Een inrichting hoeft niet statisch te zijn en kan zich aanpassen aan je veranderde smaak of nieuwe designtrends. Geen probleem! Je verandert eenvoudig je bed, want de stoffen zijn heel gemakkelijk afneembaar. Een extra voordeel van Someo is dat je je persoonlijke bedhoogte kunt instellen. Ideaal voor iedereen die het extra comfortabel wil. Voor de bedden worden uitsluitend eersteklas en natuurlijke materialen gebruikt. De bedden zijn perfect tot in detail afgewerkt en voldoen qua design, functionaliteit, duurzaamheid en kwaliteit aan de hoogste eisen.

‘Duurzaamheid’ hebben wij sowieso hoog in ons vaandel staan. Dat geldt vooral ook voor de duurzame omgang met klanten en relaties. Ofwel, dicht bij de mensen en hun behoeften staan. We denken dus niet alleen aan functionaliteit van producten, maar nemen ergonomische- en gezondheidsaspecten zeer serieus. De respectvolle omgang met het milieu komt o.a. tot uitdrukking in de keuze van natuurlijke materialen. Onze leveranciers zoeken we graag zo dicht mogelijk in de buurt om onnodig lange transportroutes te voorkomen. Zo komt in onze winkel alles samen: persoonlijke en deskundig advies, ergonomisch verantwoorde en comfortabele bedsystemen, natuurlijke materialen, ruime keuze in design en uitstraling. Deze unieke en doordachte combinatie is maar op één ding gericht: een duurzame relatie met tevreden klanten. Want iedereen is speciaal en uniek!

Remko de Vries

 

Naar het overzicht

© 2024  |  RvB Media - Topic Magazines  |  Privacyverklaring