Specialist en passie voor schoenen!

Villastrada Schoenen Men & Women is dé kwaliteitsschoenenwinkel van Groesbeek en omgeving, dit jaar alweer tien jaar!

Villastrada Schoenen Men & Women is dé kwaliteitsschoenenwinkel van Groesbeek en omgeving, dit jaar alweer tien jaar!

Hugo Peters is de trotse eigenaar. “Wanneer u op zoek bent naar een betaalbare kwaliteitsschoen dan bent u bij ons aan het juiste adres”, zegt Hugo. We hebben de allerlaatste mode van topmerken zoals Xenseble, Floris van Bommel en Australian. Daarnaast hebben wij de grootste Gabor collectie van de hele regio. Een ideale pasvorm en op maat voor u gemaakt. Wij hebben in ons deskundige team, dat uit zeven personen bestaat, ook een eigen schoenmaker. Dus kleine aanpassingen, hakken en zolen, dat doen wij gewoon hier in onze winkel. Verder hebben wij grote maten damesschoenen tot en met maat 43 op voorraad, en verschillende breedtematen voor zowel dames als heren.

Gezellig winkelen in Groesbeek? Vergeet dan niet bij ons binnen te lopen. Wij hebben altijd leuke acties en geven u graag een passend en eerlijk advies!

Villastrada, Dorpsstraat 18, Groesbeek Tel: (024) 397 6110

of kijk eens op

 

Naar het overzicht

Remi van Bergen

Over de schrijver

Remi van Bergen

Oprichter RvB Media en uitgever van 6 regionale edities Topic Magazine. Het gezicht van de regio en uw communicatie adviseur voor zichtbaarheid. Allrounder en in het bezit van jarenlange ervaring in de schrijvers- en communicatiewereld, altijd nieuwsgierig naar actualiteiten en bedrijvig in vrijwilligerswerk voor meerdere verenigingen.

Lees meer

© 2024  |  RvB Media - Topic Magazines  |  Privacyverklaring