Sporten in een unieke sportschool

Kom 7 dagen gratis sporten!

Kom 7 dagen gratis sporten!

Hotel & Bungalowpark de Zeven Heuvelen in Groesbeek is een sfeervol en modern recreatieverblijf. Naast het hotel met 46 verschillende studio’s, appartementen en familiekamers kun je er ook terecht voor wellness en Fitness bij TotalVit. Ik spreek er met Minke Terpstra (Sales manager) en Eric Hormes (fysiotherapeut) over TotalVit.

“Sfeervol, warm en met veel persoonlijke aandacht, dat zijn onze speerpunten”, begint Minke. “Men kan hier genieten van onze moderne sportschool, ons zwembad, stoomcabine, sauna's, de zonnebank of een heerlijke massage. Onze sportschool faciliteiten zijn niet alleen voor onze gasten, maar voor iedereen, voel je welkom.”

“Als fysiotherapeut begeleidt ik graag de sporters bij TotalVit”, voegt Eric toe. “TotalVit is het sport- en ontspanningscentrum hier. We bieden fitness, groepslessen, fysiotherapie en daarbij maak je gemakkelijk gebruik van de Wellness hier. Onze locatie is uniek, we hebben een eigen zwembad, waar we hydrotherapie geven. Een droogsauna, een Stoomcabine, heerlijk om gebruik van te maken na gesport te hebben, ruime kleedkamers en genoeg douches en kluisjes beschikbaar. Of je nu aan spierkracht werkt of wil sporten met specifieke klachten: bij ons kan iedereen deskundige begeleiding van trainers en fysiotherapeuten krijgen. Hier kun je samen met onze trainers werken aan je gezondheid op jouw eigen manier. Iedereen is hier welkom en we staan graag voor iedereen klaar. Men kan hier vrij sporten, in groepslessen en we geven ook één op één les door een persoonlijke sportinstructeur. We werken met verschillende abonnementen die terug te vinden zijn op onze site. Daarnaast hebben we een doorlopen actie waarbij je 7 dagen ‘aaneengesloten’ gratis op proef mag komen sporten. Een leuke manier om kennis te maken met TotalVit.”


TotalVit
Cranenburgsestraat 23b | Groesbeek
Tel: 024-3976251  Whatsapp: 06-82062079

 

Naar het overzicht

Remi van Bergen

Over de schrijver

Remi van Bergen

Oprichter RvB Media en uitgever van 6 regionale edities Topic Magazine. Het gezicht van de regio en uw communicatie adviseur voor zichtbaarheid. Allrounder en in het bezit van jarenlange ervaring in de schrijvers- en communicatiewereld, altijd nieuwsgierig naar actualiteiten en bedrijvig in vrijwilligerswerk voor meerdere verenigingen.

Lees meer

© 2024  |  RvB Media - Topic Magazines  |  Privacyverklaring