Studio BG, de droom van Bas

Studio BG is de nieuwe kapsalon op de Horst in Groesbeek. Eigenaar en enthousiasteling Bas Gijsberts (28) opende er eind mei zijn salon. Ik ging er op de koffie.

Studio BG is de nieuwe kapsalon op de Horst in Groesbeek. Eigenaar en enthousiasteling Bas Gijsberts (28) opende er eind mei zijn salon. Ik ging er op de koffie.

Bas Gijsberts, ahh die ken ik nog vanuit de Breedeweg, dacht ik toen ik naar de Horst reed. Zijn vader heeft Gijsberts rolluiken en zonwering, dus afkomstig uit een ondernemende familie, dat zit wel goed. Wanneer ik bij Bas in zijn salon binnenloop, is hij nog druk doende met een klant. Door zijn charme en enthousiasme weet hij de klant nog een extra olie en versteviger te verkopen. Doe je goed Bas, denk ik.

“Welkom in mijn nieuwe kapsalon, koffie?” begint Bas. “Leuke salon hè, dat is altijd mijn droom geweest. Sinds mijn zestiende zit ik al in de kappersbranche. Ik heb geknipt, leidinggegeven, trainingen gegeven en kappersproducten verkocht. Het liefst was ik aan het knippen, maar daar kwam een abrupt een einde aan toen ik kapperseczeem kreeg. Balen! Maar ik ben altijd in het vak gebleven en ben me gaan verdiepen naar oplossingen voor mijn aandoening. Uiteindelijk ben ik gestart met hormoonkuren, waarbij als het ware je huid op je handen langzaamaan vervangen wordt door nieuwe huid. Het duurde in totaal vijf jaar en mijn eczeem was weg. Ik kon gelukkig weer als kapper aan de slag. En ja, toen we dit huis kochten hebben we meteen de garage verbouwd tot salon, Studio BG was geboren!! Bas volgt regelmatig scholingen voor de nieuwste technieken en de laatste trends in de kappersbranche.

Behandelingen graag na telefonische afspraak! Studio BG, Veldzicht 21, Tel: 06-10527573 of kijk eens op

Naar het overzicht

Remi van Bergen

Over de schrijver

Remi van Bergen

Oprichter RvB Media en uitgever van 6 regionale edities Topic Magazine. Het gezicht van de regio en uw communicatie adviseur voor zichtbaarheid. Allrounder en in het bezit van jarenlange ervaring in de schrijvers- en communicatiewereld, altijd nieuwsgierig naar actualiteiten en bedrijvig in vrijwilligerswerk voor meerdere verenigingen.

Lees meer

© 2024  |  RvB Media - Topic Magazines  |  Privacyverklaring