Veilig en gelukkig leven

Veilig en gelukkig leven. Ergens bij horen, Gezien worden en iets betekenen. Dat willen veel mensen. Ik vind het een uitdaging om met Agile Welzijn mensen weer in hun kracht te zetten.”

Veilig en gelukkig leven. Ergens bij horen, Gezien worden en iets betekenen. Dat willen veel mensen. Ik vind het een uitdaging om met Agile Welzijn mensen weer in hun kracht te zetten.”

Farnosh is eigenaar van Agile Welzijn, begeleiding & Coaching.  Vol verve en enthousiast vertelt ze.  Ook over hoe trots ze was in 2019, toen ze Agile Welzijn inschreef bij de Kamer van Koophandel. “Een nieuwe onderneming met brede specialisaties op het gebied van welzijn!  Onze medewerkers zijn professioneel en empathisch. Ze houden van hun werk en werken met plezier. Wij helpen en ondersteunen in het hervinden van persoonlijk welzijn. Mensen weer in hun kracht zetten is uitdagend en ook mooi om te doen!”

Agile Welzijn Agile Welzijn werkt in de gemeenten Berg en Dal, Mook en Middelaar, Heumen en Nijmegen en richt zich op welzijn van volwassenen en gezinnen. “Als blijkt dat hun kinderen een steuntje kunnen gebruiken zoeken we een oplossing. Ja, dat kan ook een vrijwilliger zijn die werkt in nauwe samenwerking met een van onze professionals. Onze opdrachtgevers zijn veelal gemeenten en instanties, maar ook mensen zonder die indicatie kunnen bij ons terecht.”

Agile Welzijn kent verschillende specialisaties. “Nieuwe Nederlanders begeleiden en coachen is er een van. Dat komt mede door mijn eigen achtergrond.”

Farnosh is 27 jaar geleden geboren in Iran. Sinds haar 8aste jaar is ze in Nederland en nu woont ze met haar partner, dochter en hond in Groesbeek. “Integreren, dat is een dingetje!” Ze zegt het serieus.  “Als je de Nederlandse taal onvoldoende beheerst, dan is school lastig. Dan is sowieso álles lastig! Mijn stip op de horizon was, van jongs af aan: goed Nederlands spreken en schrijven, een goede opleiding volgen en een goede baan zoeken.  In mijn geval werd dat een bedrijf beginnen en dingen bedenken waarmee ik andere mensen kan helpen.  Klopt, dat ging niet altijd van een leien dakje! Acht jaar asielzoekerscentra en 11 verschillende scholen. Begrijp je dat ik trots ben en mijn kennis en ervaringen graag deel?”

Een nieuwe site is in ontwikkeling. Daarop komt ook een item over de meerculturenwandelclub Wandelen op Woensdag in Groesbeek. “Bewegen en in beweging blijven is een weldaad voor lichaam en geest en het geeft verbinding. Iedere woensdag van 10.00 tot 12.00 uur in samenspraak met Forte Welzijn. Voor iedereen die van wandelen houdt!” U bent welkom!

 

Naar het overzicht

© 2024  |  RvB Media - Topic Magazines  |  Privacyverklaring