Via zomercadeaus en ruitenwisserreclame naar Kerst

Het is – ook voor mij – even schakelen; het is zomer en toch ben ik al bezig met Kerst....

Het is – ook voor mij – even schakelen; het is zomer en toch ben ik al bezig met Kerst....

Volgens mij is het in kledingzaken niet anders, in de zomer al bezig moeten zijn met de collectie van de herfst en de winter. De communicatie hierover is best een uitdaging. Want wie zit er al zonnebadend te wachten op al het moois dat de kerstman… -vrouw ????… te bieden heeft?

Heb jij een organisatie met een groot aantal medewerkers of relaties? Wacht dan niet te lang met contact opnemen. Nu nog kan ik een compleet kerstpakket voor je samenstellen waarbij, zoals ik altijd zeg, zelfs the sky geen limit is. Maar naarmate de tijd vordert, worden de mogelijkheden beperkter. Dat is jammer, want er is zoveel moois te creëren voor jou.

Reeds samengestelde (kerst)pakketten vind je binnenkort op www.magischepakketten.nl. Wil je daarentegen uitblinken met een superorigineel kerstcadeau, dat de aandacht uitstraalt die jouw medewerkers verdienen? Voilà, dan is daar jouw personal gift shopper; La Touche Magique!

En in de aanloop naar Kerst ook lekker bezig met promotionele artikelen (www.magischerelatiegeschenken.nl), zomercadeaus én ruitenwisserreclame! Hè, wat, ruitenwisserreclame? Ja! Een nieuwe idee dat Ellen Arts van Reclame Ellen en ik samen tot leven hebben gebracht. Een ludieke manier om op te vallen in het verkeer. Leuk om een bruidspaar mee te verrassen, of iemand die 50 is cadeau te doen. Of om jouw bedrijf op een originele wijze in the picture te zetten. Kijk voor meer info op www.ruitenwisserreclame.nl.

Je leest het, La Touche Magique breidt uit. Voor degenen die maandelijks op de hoogte willen worden, is er de digitale nieuwsbrief, meld je hier aan 
Of neem een kijkje op mijn website:

Naar het overzicht

© 2024  |  RvB Media - Topic Magazines  |  Privacyverklaring