We leren nog elke dag

‘Op de Horst’ in Groesbeek is afgelopen jaren een hele nieuwe wijk ontstaan, ‘De Heikant’. Mooie, moderne, duurzame (gasloze) woningen en in verschillende stijlen. De initiatiefnemers achter dit prestigieuze bouwproject zijn de mannen van Hofmans Vastgoed BV, Harold Bons met zijn zonen Stan en Steven.

‘Op de Horst’ in Groesbeek is afgelopen jaren een hele nieuwe wijk ontstaan, ‘De Heikant’. Mooie, moderne, duurzame (gasloze) woningen en in verschillende stijlen. De initiatiefnemers achter dit prestigieuze bouwproject zijn de mannen van Hofmans Vastgoed BV, Harold Bons met zijn zonen Stan en Steven.

De rollen binnen de organisatie zijn goed verdeeld. Vader Harold is de strategische schakel en heeft een adviserende rol. Stan, die sinds vier jaar in de zaak zit, regelt de marketing, heeft de contacten met de architect, verzorgt de website en onderhoudt de contacten met de gemeente. Daarnaast werkt Stan nog in het onderwijs. Steven is de man van de cijfers, hij heeft tien jaar elders gewerkt als fiscalist. Binnen Hofmans Vastgoed BV stuurt hij de juridische en fiscale kant aan en regelt de administratieve afhandelingen zoals contracten en vergunningaanvragen. “Let wel, we werken vrijwel dagelijks met z’n drieën en wanneer een van bovengenoemde aspecten aan bod komt, weten we wie wat regelt,” zegt Stan. “Maar dat is niet zo zwart-wit, we zijn alle drie dynamisch en dat moet ook, er is altijd wel iets te doen wat je kunt oppakken. Als er snel geschakeld moet worden en ik sta bijvoorbeeld voor de klas, weten mijn vader en Steven uiteraard ook wel hoe ze iets uit mijn takenpakket moeten aanvliegen. Dat is het voordeel van een platte organisatie.” “In principe doen Stan en ik de bedrijfsvoering”, zegt Steven. “Ons pap zit er ook nog in, die heeft het bedrijf ook opgezet, hij adviseert ons en gezamenlijk bedenken we de strategische visie. We zijn erg blij met zijn expertise en natuurlijk zijn netwerk.” “Een plan als ‘De Heikant’ is een mooi plan maar er gaat heel veel tijd in zitten aan voorbereiding, vergunningen, contacten architect, aannemer, Kadaster, notaris, makelaar en ga zo maar door. Mijn vader weet precies hoe dit werkt en welke wegen we moeten bewandelen. Inmiddels lukt het ons ook aardig, maar we leren nog elke dag van hem”, zegt Stan.

Toekomstplannen
De 24 koopwoningen uit fase 4 in de nieuwe straat Veldzicht zijn allemaal verkocht. De voorinschrijving van de gasloze twee-onder-een-kapwoningen voor fase 5 is begin juni van start gegaan. Aan de parkzijde worden 6 twee-onder-een-kapwoningen ontwikkeld. Prachtige gezinswoningen met een tuin op het westen en vrij uitzicht over het park en de landerijen. Daarna kijken de heren weer verder: wat is de wens van Groesbeek en wat kunnen ze ermee?!

Meer informatie over plan ‘De Heikant’ kijk op

Naar het overzicht

Remi van Bergen

Over de schrijver

Remi van Bergen

Oprichter RvB Media en uitgever van 6 regionale edities Topic Magazine. Het gezicht van de regio en uw communicatie adviseur voor zichtbaarheid. Allrounder en in het bezit van jarenlange ervaring in de schrijvers- en communicatiewereld, altijd nieuwsgierig naar actualiteiten en bedrijvig in vrijwilligerswerk voor meerdere verenigingen.

Lees meer

© 2024  |  RvB Media - Topic Magazines  |  Privacyverklaring