Week van de Wandeling

 van 16 mei tot en met 22 mei op natuurbegraafplaats Landgoed Mookerheide

 van 16 mei tot en met 22 mei op natuurbegraafplaats Landgoed Mookerheide

Wil je met eigen ogen zien hoe mooi de lente is op het landgoed en op een vrijblijvende manier kennismaken met natuurbegraven? Kom wandelen op natuurbegraafplaats Landgoed Mookerheide tijdens de Week van de Wandeling van 16 tot en met 22 mei.

Tijdens de Week van de Wandeling is het mogelijk om een persoonlijke wandeling met een medewerker van de natuurbegraafplaats te maken. Na ontvangst in het informatiecentrum ga je meteen op pad. Samen met een medewerker wandel je ongeveer een uur door het prachtige natuurgebied. Na afloop staat de koffie of thee klaar. Je kunt alleen komen, of samen met je partner, gezin of vrienden. Je hoort meer over de geschiedenis van het landgoed en over de ontwikkeling van de natuur. Daarnaast kom je alles te weten over natuurbegraven en een laatste rustplaats in de natuur. 

Dit is hét moment om erop uit te trekken. Lente betekent de zon op je gezicht, geurende bloemen in het veld, en jong blad aan de bomen in alle kleuren groen. Wandelen helpt je hoofd leeg te maken en zorgt tegelijkertijd voor een flinke dosis nieuwe energie. Het is niet alleen goed voor je gezondheid maar ook voor je humeur.

Wandel je mee?Een rondleiding is op verschillende tijdstippen mogelijk.

Bel voor een afspraak 024-2036230 of stuur een mail naar contact@landgoedmookerheide.nl

Natuurbegraafplaats Landgoed Mookerheide
Heumensebaan 18
6584 CL Molenhoek

 

Naar het overzicht

© 2024  |  RvB Media - Topic Magazines  |  Privacyverklaring