Wij hebben er weer zin in!!

Hé jij daar! Wat hebben we jou gemist in ons reisbureau de afgelopen tijd! Gelukkig ziet de toekomst er weer rooskleuriger uit na een zware periode en kunnen we langzaamaan weer mooie reizen gaan regelen voor jou. Iedereen is aan vakantie toe en wij kijken ernaar uit om weer lekker met onze passie bezig te zijn: het regelen van vakanties! Weet je nog niet zo goed waar jouw volgende reis naartoe zal gaan? Lees dan gauw verder om te ontdekken wat onze favoriete vakantiebestemmingen zijn en voeg ze toe aan jouw travel bucket list!

Hé jij daar! Wat hebben we jou gemist in ons reisbureau de afgelopen tijd! Gelukkig ziet de toekomst er weer rooskleuriger uit na een zware periode en kunnen we langzaamaan weer mooie reizen gaan regelen voor jou. Iedereen is aan vakantie toe en wij kijken ernaar uit om weer lekker met onze passie bezig te zijn: het regelen van vakanties! Weet je nog niet zo goed waar jouw volgende reis naartoe zal gaan? Lees dan gauw verder om te ontdekken wat onze favoriete vakantiebestemmingen zijn en voeg ze toe aan jouw travel bucket list!

Timo
“Hey, mijn naam is Timo en ik ben gek op verre reizen! Bovenaan staan bij mij absoluut Dubai en Thailand. Als je in Dubai rondloopt voelt het echt alsof je in een andere wereld bent: groot, hoog en extreem. Ja, zo zou ik Dubai omschrijven, je kijkt je ogen uit en je kunt er ook nog heerlijk zonnen op de mooie stranden! Mijn hoogtepunten hier waren het bezoek aan de Burj Khalifa en het racen op een quad door de woestijn. In Thailand heb ik een rondreis gemaakt, waarbij ik de cultuur van Thailand heb leren kennen. Ontzettend vriendelijke mensen, prachtige tempels om te bezoeken en heerlijke stranden om te zonnen. Wat mij voor altijd bij zal blijven, is de tocht die ik daar in de jungle heb gedaan. Wat een prachtige flora en fauna kent dit land zeg! En let op, als je gaat eten en er wordt gezegd ‘medium spicy’, ga er dan maar vanuit dat je mond in vuur en vlam komt te staan!”

Steffi
“Hoi, ik ben Steffi en bij mij staat Fuerteventura echt op 1! Sowieso ben ik een ontzettende fan van de Canarische eilanden. Het zijn prachtige eilanden en bieden voor ieder wat wils. Fuerteventura heeft mijn hart gestolen door de prachtige lange zandstranden. Overdag heerlijk om uit te rusten en te genieten van de zon, in de avond om heerlijke strandwandelingen te maken en de zonsondergang te bewonderen. Bovendien is Fuerteventura zeer geschikt om verschillende watersporten uit te oefenen, zoals windsurfen en kitesurfen. Nou lig ik zelf liever op het strand, maar vind het fantastisch om te kijken hoe anderen zich hiermee bezighouden!”

Marlene
“Hallo, mijn naam is Marlene en ik ben dol op cruisen en de Azoren! Cruisen is voor mij een heerlijke en ontspannende manier om de wereld te ontdekken. Je komt aan boord, settelt jezelf in je cabine en gaat genieten van een heerlijke maaltijd met een wijntje/biertje erbij. In de nacht vaar je naar nieuwe bestemmingen en overdag krijg je de tijd om deze te verkennen. Het continu in- en uitpakken van je koffers is hier dus niet aan de orde en je kunt gebruikmaken van allerlei luxe faciliteiten om bij te komen van de nieuwe indrukken van de dag. Als ik dan mag kiezen waar ik het liefste naartoe ga, dan zijn het wel de Azoren en Noorwegen. Geweldige natuur en een heerlijke rust!”

Andrea
“Hey, ik ben Andrea en als je mij een gratis ticket zou geven om naar elke bestemming in de wereld te mogen gaan, zou ik absoluut Australië kiezen! Jaren geleden ben ik hier geweest, maar ik ben er nog lang niet uitgekeken en zou er zo weer naartoe gaan. Dit land heeft zoveel te bieden! Een toffe combinatie van een fantastische natuur en geweldige steden. De kangoeroes en koala’s zal ik nooit meer vergeten. Zo gaaf om deze dieren in real life te zien! Tegenwoordig bestaan mijn vakanties veel uit het bezoeken van (water)pretparken. Mijn kinderen zijn hier ontzettend dol op. Denk hierbij aan bestemmingen zoals Spanje en Turkije, waar bij de accommodatie voldoende animatie is voor mijn kinderen. Hier heb ik een heerlijke tijd samen met mijn gezin!“

Heike
“Hoi, mijn naam is Heike en mijn lievelingsbestemming is Menorca! Wat ik zo mooi vind aan Menorca is dat het niet zo bekend en toeristisch is als Mallorca. Dit zorgt voor een heerlijke rust tijdens je vakantie en het leuke is dat je daardoor veel beter ervaart hoe de bevolking daar ter plekke leeft. Eigenlijk is Menorca de kleinere variant van Mallorca. Wat echt top is aan Menorca, is dat het pas vele jaren later een geliefde vakantiebestemming is geworden dan Mallorca. Dit heeft er namelijk voor gezorgd dat de bevolking op Menorca veel af heeft kunnen kijken bij Mallorca wat ze juist wel en wat ze juist niet willen voor hun toeristen. Zo zijn er op Menorca maar heel weinig hoge en grote gebouwen te vinden, bijna alles is kleinschalig, zelfs de hotels! Menorca is echt een topbestemming voor families: mooie stranden, groen binnenland en korte vluchten! Echt verliefd op Menorca ben ik geworden, toen ik Ciutadella de Menorca heb bezocht. Wat een geweldige (haven)stad is dat, adembenemend mooi!”

Johannes
“Dag, ik ben Johannes en mijn favoriete vakanties zijn cruises en bijzondere reizen. Once in a lifetime reizen! Cruises met kleine jachten waar maximaal 100 passagiers op kunnen. Zo kun je kleine havens en stadjes bezoeken, waar je normaal niet snel zou komen. De reizen die ik heb gedaan naar Afrika zal ik nooit meer vergeten. Zuid-Afrika en Tanzania hebben mijn hart veroverd! Hierbij denk ik direct aan de talloze dieren in de Serengeti en de Ngorongoro krater. Bovendien heb ik daar verschillende projecten bezocht, die bijvoorbeeld kinderen op het juiste pad brengen en houden. Ik krijg nog steeds kippenvel als ik terugdenk aan die stralende kinderen, die mede dankzij het geld van toeristen naar school kunnen gaan. Daarom vind ik het ook belangrijk dat het geld dat ik uitgeef aan een reis, goed wordt besteed bij de lokale bevolking. Als presentje voor de kinderen van een street camp in Tanzania, had ik voetbalshirts van DVSG meegenomen. Wellicht kom je deze nog tegen als je in de nabije toekomst een bezoek brengt aan dit prachtige land!”

Reise-Center Hagemann
Hauptstrasse 67 WYLER
Tel: 0049 2826 91880

 

Naar het overzicht

Remi van Bergen

Over de schrijver

Remi van Bergen

Oprichter RvB Media en uitgever van 6 regionale edities Topic Magazine. Het gezicht van de regio en uw communicatie adviseur voor zichtbaarheid. Allrounder en in het bezit van jarenlange ervaring in de schrijvers- en communicatiewereld, altijd nieuwsgierig naar actualiteiten en bedrijvig in vrijwilligerswerk voor meerdere verenigingen.

Lees meer

© 2024  |  RvB Media - Topic Magazines  |  Privacyverklaring