Win-win situatie bij Boonstra en Mulders

Bij Fysiotherapie Boonstra en Mulders in Groesbeek bent u sinds jaren aan het juiste adres voor een actieve en persoonlijke benadering voor de beste oplossing voor individuele lichamelijke klachten en bewegingsbeperkingen. Het team van specialisten staat graag voor u klaar.

Bij Fysiotherapie Boonstra en Mulders in Groesbeek bent u sinds jaren aan het juiste adres voor een actieve en persoonlijke benadering voor de beste oplossing voor individuele lichamelijke klachten en bewegingsbeperkingen. Het team van specialisten staat graag voor u klaar.


Nieuw in het team is Janiek van Kesteren, de jonge fysiotherapeute is tevens handtherapeute, een specialisme dat erg welkom is bij Fysiotherapie Boonstra en Mulders. Ook werken ze bij Fysiotherapie Boonstra en Mulders sinds kort samen met Kliniek ViaSana uit Mill.

Handtherapie
“Ja we zijn erg blij met de komst van Janiek”, zegt Bert Mulders. “Naast dat ze bij ons werkt, is ze ook werkzaam als handtherapeut in het CWZ en die combinatie werkt erg prettig. De lijntjes met het ziekenhuis zijn hierdoor veel korter en daardoor kunnen we specialistische zorg in onze praktijk bieden. Iets dat uniek is voor deze regio.” “Klopt helemaal”, begint Janiek. “Ik heb nu ruim vier jaar ervaring in deze specialisatie en het bevalt me erg goed. Patiënten met elleboog- en/of handklachten hoeven nu eigenlijk niet meteen naar het ziekenhuis, maar kunnen ook hier terecht. Veel voorkomende aandoening zijn bijvoorbeeld artrose, peesontstekingen en overbelasting. Ik probeer met gedragsverandering de elleboog of pols tot rust te brengen en een goede balans te vinden tussen belasting en belastbaarheid, zodat de pijn weg zal gaan en/of verminderd. Door mijn werk in het CWZ zijn de lijntjes inderdaad kort, maar dat is andersom ook. Vanuit het CWZ komen patiënten ook hier terecht voor behandelingen, een win-win situatie zeg maar.”

Samenwerking met ViaSana
Naast de uitbreiding met Janiek werkt de praktijk sinds kort ook samen met Kliniek ViaSana uit Mill. Elke 4e maandag van de maand is ‘Physician Assistant’ Chenelo Martijn aanwezig in de praktijk. Chenelo Martijn houdt dan samen met Bert Mulders een gezamenlijk spreekuur voor patiënten van de praktijk. Ook niet patiënten, zijn op afspraak van harte welkom. “Ook hier zijn we zeer verheugd mee”, zegt Bert. “We bieden onze patiënten iets extra’s door een professional van ViaSana in huis te hebben. Hiermee wordt de samenwerking tussen onze fysiotherapie en de medisch specialisten van ViaSana versterkt. Dit initiatief draagt bij aan de juiste zorg op de juiste plek: patiënten krijgen sneller een goed behandelplan en onnodige verwijzingen worden voorkomen. En natuurlijk biedt dit voor onze patiënten voordelen. Moest men vroeger weken tot maanden wachten om bij ViaSana terecht te kunnen, nu is deze wachttijd aanzienlijk korter. En een bijkomend voordeel, ze hebben je al gezien en dat scheelt een hoop tijd aldaar.

Fysiotherapie Boonstra-Mulders
Op de Paap 8 | Groesbeek
Tel: 024-3977425

Naar het overzicht

Remi van Bergen

Over de schrijver

Remi van Bergen

Oprichter RvB Media en uitgever van 6 regionale edities Topic Magazine. Het gezicht van de regio en uw communicatie adviseur voor zichtbaarheid. Allrounder en in het bezit van jarenlange ervaring in de schrijvers- en communicatiewereld, altijd nieuwsgierig naar actualiteiten en bedrijvig in vrijwilligerswerk voor meerdere verenigingen.

Lees meer

© 2024  |  RvB Media - Topic Magazines  |  Privacyverklaring