YES, de bouw gaat van start!

Eindelijk kan de bouw beginnen van het nieuwe pand van Active Studio aan de Hulsbeek in Groesbeek. Het wordt een duurzaam en transparant verzamelgebouw met veel natuurlijk licht waarin diensten en producten ten behoeve van de lichamelijke geestelijke gezondheid van personen geleverd worden. 

Eindelijk kan de bouw beginnen van het nieuwe pand van Active Studio aan de Hulsbeek in Groesbeek. Het wordt een duurzaam en transparant verzamelgebouw met veel natuurlijk licht waarin diensten en producten ten behoeve van de lichamelijke geestelijke gezondheid van personen geleverd worden. 

Het jonge ondernemersstel Jeroen en Mariska is al ruim vijf jaar bezig met de plannen en kan nu eindelijk aan de slag. “Toen we onze plannen enkele jaren geleden bekend maakten hadden we geen idee dat het zó lang zou gaan duren”, zegt Jeroen. “Met de versoepeling na corona is nu de planning dat we eind november starten met de grondwerkzaamheden en fundering. In januari komt de stalen constructie en in februari volgen de wanden, het dak en het glas. In maart wordt het binnenwerk zoals trappen en lift geïnstalleerd en eind maart zou dan de ruwbouw klaar moeten zijn. April en mei komen de installaties en juni de afwerking en inrichting. We hopen dat we juni-juli 2022 open kunnen gaan. We hebben er veel zin in!”

EPC waarde
Mariska en Jeroen hebben al die tijd niet stilgezeten. Om voor de toekomst bedrijfsmatig minder kwetsbaar te zijn voor mogelijke pandemieën wordt het pand met de installaties flexibel ingericht. “Om een CO2 neutraal pand neer te zetten, waarin we ook grotendeels in onze eigen energiebehoefte moeten voorzien, moet je overal aan denken”, zegt Mariska. “Het is een grote uitdaging de EPC waarde (Energieprestatiecoëfficiënt) op 0 te houden. Volgens de gemeente Berg en Dal zijn wij de eersten die een duurzaam EPC 0.0 nieuwbouw pand binnen de Gemeente gaan realiseren. Dat maakt ons trots!”

Mogelijkheden
Een Multifunctioneel beweeg- en gezondheidsgebouw met vele moderne technieken en snufjes waar iedereen op zijn of haar niveau aan de slag kan, individueel of met een coach. Je kunt laagdrempelig, gevarieerd en naar wens deelnemen aan diverse  groepslessen zoals Switching, Zumba, Bodyshape, Pump, Steps, Jumping, Spinning, Boxing, HIIT, Cross-fit enzovoorts. Er zullen straks meer dan zestig lessen met instructeurs per week worden geven. Van de verschillende abonnementen die er straks zijn, kies je welke het beste bij je past. Ben je een regelmatige sporter, of sport je liever wanneer het jou uitkomt, je betaalt alleen voor wat je gebruikt.

Active workouts
Elf jaar geleden begonnen we met Active studio in de Margrietstraat. Nu is de tijd aangebroken om over te stappen naar de naam Active workouts. Een naam die het eigenlijk al zegt: we doen groepslessen.

Bij Active workouts werkt een groot team specialisten, van medisch sportinstructeurs tot clubmanagers. Zij hebben allen één gezamenlijke passie: het verzorgen van motiverende en opzwepende groepstrainingen. Gezamenlijk onderzoeken zij hoe ze de groepstrainingen nog succesvoller kunnen maken. Van verantwoorde bewegingen tot de passende muziek, de goede communicatie en bijpassende motivatie. Niets wordt aan het toeval overgelaten!

Bij Active workouts willen wij dat jij als sporter succesvol wordt door onze groepstrainingen. Dit kan alleen als het hele plaatje klopt: een goede introductie van de groepstrainingen door onze specialisten en het ‘wauw’-gevoel tijdens de training zelf. Zo verlaat je na iedere training met een glimlach onze club. “Trainen wordt een feestje; iets waar je je op verheugt en waar je na afloop met plezier op terugkijkt.”

Tot ziens bij Active Studio!
 (024) 397 7555

 

Naar het overzicht

Remi van Bergen

Over de schrijver

Remi van Bergen

Oprichter RvB Media en uitgever van 6 regionale edities Topic Magazine. Het gezicht van de regio en uw communicatie adviseur voor zichtbaarheid. Allrounder en in het bezit van jarenlange ervaring in de schrijvers- en communicatiewereld, altijd nieuwsgierig naar actualiteiten en bedrijvig in vrijwilligerswerk voor meerdere verenigingen.

Lees meer

© 2024  |  RvB Media - Topic Magazines  |  Privacyverklaring